κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι και χοιρινό στο πήλινο
Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
Αλεξανδρούπολη

Πολύ νόστιμο!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αλάτι μην βάλετε καθόλου, γιατί το κεφαλοτύρι είναι αλμυρό. Επίσης νερό μην βάζετε γιατί το κρέας θα βγάλει υγρά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 1/2 κιλό μοσχάρι και χοιρινό μαζί
  2. 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  3. 1 κύβο βοδινού
  4. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  5. 1/4 κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
  6. 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  7. 1 φλυτζανάκι του καφέ χυμό ντομάτας
  8. λίγο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε όλα τα υλικά στο πήλινο, τα ανακατεύετε, κλείνετε με το καπάκι και σιγοψήνετε στους 170 βαθμούς για 2 ώρες περίπου

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

Μυρτω
Μυρτω @myrto
το φαγητό ήταν πραγματικά πολύ νόστιμο. έκανα όμως μια μικρή αλλαγή, το κεφαλοτύρι το έβαλα λίγο πριν το τέλος και χρησιμοποίησα γάστρα , γιατί δεν είχα πήλινο. το συνοδευσα με χυλοπίτες χωριάτικες.\r\n\r\n

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη