Μοσχάρι και χοιρινό στο πήλινο
Pinakidou Maria
@cook_09071972
Πολύ νόστιμο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αλάτι μην βάλετε καθόλου, γιατί το κεφαλοτύρι είναι αλμυρό. Επίσης νερό μην βάζετε γιατί το κρέας θα βγάλει υγρά.
Υλικά
-
1 1/2 κιλό μοσχάρι και χοιρινό μαζί
-
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
-
1 κύβο βοδινού
-
μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
1/4 κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
-
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
-
1 φλυτζανάκι του καφέ χυμό ντομάτας
-
λίγο πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε όλα τα υλικά στο πήλινο, τα ανακατεύετε, κλείνετε με το καπάκι και σιγοψήνετε στους 170 βαθμούς για 2 ώρες περίπου
Σχόλια (5)