Μοσχάρι με λαχανικά και γιαούρτι
Ο συνδυασμός αυτών των λαχανικών με το κρέας και τη γιαουρτολεμονάτη σάλτσα είναι άπαιχτος!
Λίγα μυστικά ακόμα
Άλλη μία υπέροχη συνταγή του Βαγγέλη Δρίσκα.Ίσως το νερό να είναι και περιττό μιας και τα λαχανικά βγάζουν αρκετά υγρά. Καλύτερα δείτε στην πορεία αν τα υγρά αρκούν να μαγειρευτεί το φαγητό και τότε προσθέστε το νερό. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβω το κρέας και τα λαχανικά σε κύβους.
-
2
Σοτάρω το κρέας και προσθέτω τα λαχανικά να σωταριστούν και αυτά.
-
3
Ρίχνω τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά εκτός του άνηθου και λίγο νερό.
-
4
Σιγοβράζω 1,5 ώρα περίπου να μαλακώσει το κρέας.
-
5
Ανακατεύω το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, το κορν φλάουερ και τον άνηθο και τα ρίχνω στο φαγητό που έχω κατεβάσει από τη φωτιά. Ανακατεύω να πάει παντού και ορμάω!!!
Σχόλια (4)
Το μοναδικό της μειονέκτημα τα τόσα υλικά που χρειάζεται....