Μοσχάρι με μπύρα και μουστάρδα
Κρέας κατσαρόλας με "δεμένη" σάλτσα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Όταν το ψωμί λιώσει, δε θέλει πολύ ψήσιμο γιατί κινδυνεύει να κολλήσει. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε το κρέας και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.
-
2
Σβήνουμε με τη μπύρα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το φύλλο της δάφνης, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να μισοψηθεί.
-
3
Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με μουστάρδα και σκεπάζουμε το κρέας με την αλλειμένη πλευρά προς τα κάτω.
-
4
Αφήνουμε να μαγειρευτεί λίγο ακόμη, μέχρι που το ψωμί διαλύεται δένοντας τη σάλτσα.
-
5
Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος.
Σχόλια (10)