κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι με μπύρα και μουστάρδα
katiami
katiami @katiami
,

Κρέας κατσαρόλας με "δεμένη" σάλτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν το ψωμί λιώσει, δε θέλει πολύ ψήσιμο γιατί κινδυνεύει να κολλήσει.  Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 ή 6 άτομα
  1. 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
  2. 1 μεγάλο ή 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  3. ελαιόλαδο
  4. αλάτι, πιπέρι
  5. 1 φύλλο δάφνης
  6. 1 κουτάκι μπύρα
  7. 3-4 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
  8. 3 κουτ. σ. κρέμα γάλακτος προαιρετικά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σωτάρουμε το κρέας και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.

  2. 2

    Σβήνουμε με τη μπύρα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το φύλλο της δάφνης, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να μισοψηθεί.

  3. 3

    Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με μουστάρδα και σκεπάζουμε το κρέας με την αλλειμένη πλευρά προς τα κάτω.

  4. 4

    Αφήνουμε να μαγειρευτεί λίγο ακόμη, μέχρι που το ψωμί διαλύεται δένοντας τη σάλτσα.

  5. 5

    Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

cmoustaka
cmoustaka @cook_8462493
Όντως δεμένη η σάλτσα, πεντανόστιμο το αποτέλεσμα

Από

katiami
katiami @katiami
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα