κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι με πιπεριές φλωρίνης
NTINA
NTINA @cook_8528225
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εύκολη και ευπαρουσίαστη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να είναι ασφαλές ως προς τη γλουτένη ελέγξτε το κασέρι που θα χρησιμοποιήσετε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

105 Minutes
  1. Μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μεγάλους κύβους.
  2. βαζο Πιπεριές Φλωρίνης έτοιμες σε
  3. Τυρι του τοστ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μαγειρέψτε το κρέας στη κατσαρόλα κοκκινιστό, με το κλασικό τρόπο, αφήνοντας λίγα υγρά και η σάλτσα να είναι μέτρια δεμένη.

  2. 2

    Στρώστε στο ταψί σας πιπεριές να καλυφτεί, επάνω απλώστε το κρέας, πάνω απο το κρέας μια στρώση παλι πιπεριές και τελειώνετε με το τυρί καλύπτοντας την επιφάνεια.

  3. 3

    Κόψτε λωρίδες πιπεριάς και φτιάχτε ένα καφασωτό σχήμα πάνω απο το τυρί.

  4. 4

    Ψήστε το σε μέτριο φούρνο μέχρι να χρυσίσει το τυρί και να μην εχουν μείνει υγρά.

Αντιδράσεις

Από

NTINA
NTINA @cook_8528225
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ