Μοσχάρι με πιπεριές φλωρίνης
Εύκολη και ευπαρουσίαστη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να είναι ασφαλές ως προς τη γλουτένη ελέγξτε το κασέρι που θα χρησιμοποιήσετε.
Υλικά
-
Μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μεγάλους κύβους.
-
βαζο Πιπεριές Φλωρίνης έτοιμες σε
-
Τυρι του τοστ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαγειρέψτε το κρέας στη κατσαρόλα κοκκινιστό, με το κλασικό τρόπο, αφήνοντας λίγα υγρά και η σάλτσα να είναι μέτρια δεμένη.
-
2
Στρώστε στο ταψί σας πιπεριές να καλυφτεί, επάνω απλώστε το κρέας, πάνω απο το κρέας μια στρώση παλι πιπεριές και τελειώνετε με το τυρί καλύπτοντας την επιφάνεια.
-
3
Κόψτε λωρίδες πιπεριάς και φτιάχτε ένα καφασωτό σχήμα πάνω απο το τυρί.
-
4
Ψήστε το σε μέτριο φούρνο μέχρι να χρυσίσει το τυρί και να μην εχουν μείνει υγρά.
Σχόλια