κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι με σάλτσα κρεμμυδιών

Μοσχάρι με σάλτσα κρεμμυδιών

54 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
evaevaeva
evaevaeva @cook_8453406

Απλή συνταγή με πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται καταπληκτικά με τηγανητές πατάτες ή ρύζι ατμού

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  2. 5-6 μεγάλα κρεμμύδια
  3. αλάτι και πιπέρι
  4. λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, μετρίου μεγέθους (για να υπολογίσετε το μέγεθος σκεφτείτε ότι μια μερίδα έχει 3 κομμάτια)

  2. 2

    Ρίχνουμε λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά

  3. 3

    Λιώνουμε στο multi τα κρεμμύδια (ή τα ψιλοκόβουμε) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα να τσιγαριστούν κι αυτά. Ανακατεύουμε συνέχεια

  4. 4

    Χαμηλώνουμε το μάτι (στο πιο χαμηλό της κουζίνας) σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφηνουμε για μισή ώρα περίπου. Ενδιάμεσα ανακατεύουμε 1-2 φορές. ΔΕΝ προσθέτουμε νερό, τα κρεμμύδια βγάζουν αρκετό!

  5. 5

    Πριν κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε αλατοπίπερο

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

evaevaeva
evaevaeva @cook_8453406
στις