Μοσχάρι με σάλτσα κρεμμυδιών
Απλή συνταγή με πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται καταπληκτικά με τηγανητές πατάτες ή ρύζι ατμού
Υλικά
-
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
-
5-6 μεγάλα κρεμμύδια
-
αλάτι και πιπέρι
-
λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, μετρίου μεγέθους (για να υπολογίσετε το μέγεθος σκεφτείτε ότι μια μερίδα έχει 3 κομμάτια)
-
2
Ρίχνουμε λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά
-
3
Λιώνουμε στο multi τα κρεμμύδια (ή τα ψιλοκόβουμε) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα να τσιγαριστούν κι αυτά. Ανακατεύουμε συνέχεια
-
4
Χαμηλώνουμε το μάτι (στο πιο χαμηλό της κουζίνας) σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφηνουμε για μισή ώρα περίπου. Ενδιάμεσα ανακατεύουμε 1-2 φορές. ΔΕΝ προσθέτουμε νερό, τα κρεμμύδια βγάζουν αρκετό!
-
5
Πριν κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε αλατοπίπερο
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια