κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι μπουργκινιόν
τρένα
τρένα @cook_8454777
samos,greece

Ενα πολύ νόστιμο φαγητό με λεπτή γεύση, κατάλληλο για τραπέζι και όχι μόνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μοιάζει σαν ένα απλό κοκκινιστο αλλά πιστεψτε με, η λεπτή γεύση του θα σας συναρπάσει. Είναι κλασσικό γαλλικό φαγητό που το έφιαχνε συχνά η μητέρα μου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

102 Minutes
6-8 άτομα
  1. 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
  2. 3-4 καρότα κομμενα σε χοντρές ροδέλες
  3. 200 γραμμάρια μικρά κρεμμυδάκια (αν θέλετε χρησιμοποιείτε και κατεψυγμένα)
  4. 2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες
  5. 1 φλυτζάνι του τσαγιού μανιτάρια (χρησιμοποιήστε της κονσέρβας τα ολόκληρα για καλύτερη εμφάνιση)
  6. 1 φύλλο δάφνη
  7. 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  8. 1 φλυτζάνι λάδι
  9. αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε σε μέτρια φωτιά το κρέας να ροδίσει για 5 περίπου λεπτά.

  2. 2

    Προσθέτετε τα χορταρικά (κρεμμύδια, μανιτάρια, καρότα, φύλλο δάφνης) και συνεχίζετε το ανακάτεμα άλλα 5 λεπτά.

  3. 3

    Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι.

  4. 4

    Προσθέτετε 1 ποτήρι νερό και αφήνετε να βράσει σε μέτρια φωτιά 1 1/2 ώρα μέχρι να πιεί το ζουμί και να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του

  5. 5

    Αν χρειστεί προσθέστε λίγο νεράκι κατά τη διάρκεια του βρασμού.

Αντιδράσεις

Από

τρένα
τρένα @cook_8454777
στις
samos,greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα