Μοσχάρι Ουέλινγκτον
Νόστιμο βασιλικό Φαγητό!
Υλικά
-
1 φύλλο σφολιάτας
-
1 κομμάτι φιλέτο μοσχάρι
-
5-6 μικρά λευκά ψιλοκομμένα μανιτάρια
-
12 φέτες προσούτο
-
Μουστάρδα ντιζόν
-
Ελαιολάδο
-
Αλάτι,Πιπέρι
-
Ζελοφάν
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατόπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κρέας απ' ολες τις πλευρές ώστε να το θωρακίσουμε.
-
2
Βάζουμε στο μπλέντερ τα μανιτάρια και στη συνεχεία τα σοτάρουμε έτσι ώστε να χάσουν τα υγρά τους.
-
3
Ανοίγουμε το σελοφάν, απλώνουμε το προσούτο, τα μανιτάρια από πάνω κι αλείφουμε το κρέας με την μουστάρδα παντού, βάζουμε από πάνω και τυλίγουμε σφιχτά και βάζουμε στο ψυγείο για μίση ώρα.
-
4
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, βάζουμε το κρέας στο κέντρο, αλείφουμε γύρω γύρω με αυγό και το κλείνουμε ομοιόμορφα και αλείφουμε με αυγό και απ έξω.
-
5
Ψήνουμε αναλόγως την προτίμηση μας στους 200 για 45 λεπτά εάν το θέλουμε ζουμερό.
Σχόλια (2)