Μοσχάρι ραγκού με αρακά
Την συνταγή αυτή την φτιάχνω όταν έχω κόσμο σπίτι και γλύφουν τα δαχτυλά τους
Recipe by stroumfisma
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
-
2
Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι και αλευρώνετε το κρέας.
-
3
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και ρίχνετε το κρέας να κοκκινήσει. Στην συνέχεια το βάζετε το κρέας σε κατσαρόλα.
-
4
Σωτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και καρότα να μαραθούν και μετά τα ρίχνετε στο κρέας
-
5
Προσθέτετε τον μαϊντανό,την δάφνη, το νερό, το ζωμό και το κρασί.
-
6
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει και η σάλτσα να πήξει
-
7
10 λεπτά πριν γίνει το κρέας ρίχνετε ένα μεγάλο κουτί αρακά με μια κουταλιά βούτυρο.
Σχόλια (19)