κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι στιφάδο με ντομάτα από την Κρήτη

Μοσχάρι στιφάδο με ντομάτα από την Κρήτη

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 με 5 άτομα
  1. 1 κιλό μοσχάρι ή βοδινό σε μέτρια κομμάτια
  2. 1 κιλό κρεμμύδια μικρά
  3. 1/2 ποτήρι λάδι
  4. 3-4 σκελίδες σκόρδο
  5. 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
  6. 1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κουταλιά πελτέ διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό
  7. αλάτι
  8. πιπέρι
  9. 1 ξυλάκι κανέλα
  10. 5-6 γαρύφαλλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά το κρέας στο λάδι και μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

  2. 2

    Αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί, προσθέτοντας όσο νερό χρειαστεί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

pitsirika34
pitsirika34 @cook_8452097
Εγω προσθετω μπαχαρι κ 1/2 φλ κοκκινο κρασι!

Από

Ελeνη
Ελeνη @cook_8484544
στις