κύρια φωτογραφία συνταγής Μοσχάρι στην λαδόκολλα
paros1
paros1 @cook_8468666

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για κρασομεζέ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν προσθέτουμε καθόλου νερό ή άλλο υγρό. Βγάζει ένα ωραιότατο ζουμάκι το κρέας.Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε, μαζί με το κρέας, φρέσκα ψιλόκομμένα μανιτάρια ή ψιλλοκομένο φρέσκο κρεμμυδάκι .

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκκαλο
  2. 2 κουτ.σ. αλάτι
  3. 1 κουτ.σ. βασιλικό
  4. 1/2 κουταλάκι πιπέρι
  5. 1/2 κουταλάκι κάρυ
  6. 1 κουταλάκι λεμονοπίπερο
  7. 1 κουταλάκι σκόρδο ή 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
  8. 2 κουτ.σ. μουστάρδα
  9. 4 κουτ.σ. ελαιόλαδο
  10. 2 λεμόνια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ρηχό πιάτο βάζουμε όλα τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.

  2. 2

    Περνάμε τις μπριζόλες από το μείγμα αυτό, να κολλήσει πάνω τους όσο περισσότερο γίνεται.

  3. 3

    Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα και βάζουμε μια μπριζόλα σε κάθε κομμάτι.

  4. 4

    Χτυπάμε την μουστάρδα με το λάδι και τα λεμόνια.

  5. 5

    Βάζουμε πάνω από κάθε μπριζόλα 2 κουταλιές σ. από το μείγμα μουστάρδας.

  6. 6

    Τυλίγουμε σφιχτά, τσαλακώνοντας τις άκρες τις λαδόκολας και γυρνώντας τις προς τα πάνω.

  7. 7

    Σε μεγαλύτερο κομμάτι λαδόκολλας βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο τα πακετάκια μας και τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο.

  8. 8

    Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 για περίπου 3 ώρες (ανάλογα το πάχος που έχουν οι μπριζόλες).

  9. 9

    Μόλις ψηθούν ανοίγουμε τις λαδόκολλες και βάζουμε τα κομμάτια κρέατος σε πιατέλα και περιχύνουμε με την σάλτσα που έχει μείνει στην λαδόκολλα.

Σχόλια (2)

efh_dimitris
efh_dimitris @cook_8463481
5 πηρουνάκια πριν το φτιάξω.Πρέπει να είναι τέλειο

Από

paros1
paros1 @cook_8468666
στις