Μοσχάρι στην λαδόκολλα
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για κρασομεζέ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν προσθέτουμε καθόλου νερό ή άλλο υγρό. Βγάζει ένα ωραιότατο ζουμάκι το κρέας.Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε, μαζί με το κρέας, φρέσκα ψιλόκομμένα μανιτάρια ή ψιλλοκομένο φρέσκο κρεμμυδάκι .
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ρηχό πιάτο βάζουμε όλα τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
-
2
Περνάμε τις μπριζόλες από το μείγμα αυτό, να κολλήσει πάνω τους όσο περισσότερο γίνεται.
-
3
Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα και βάζουμε μια μπριζόλα σε κάθε κομμάτι.
-
4
Χτυπάμε την μουστάρδα με το λάδι και τα λεμόνια.
-
5
Βάζουμε πάνω από κάθε μπριζόλα 2 κουταλιές σ. από το μείγμα μουστάρδας.
-
6
Τυλίγουμε σφιχτά, τσαλακώνοντας τις άκρες τις λαδόκολας και γυρνώντας τις προς τα πάνω.
-
7
Σε μεγαλύτερο κομμάτι λαδόκολλας βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο τα πακετάκια μας και τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο.
-
8
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε στους 180 για περίπου 3 ώρες (ανάλογα το πάχος που έχουν οι μπριζόλες).
-
9
Μόλις ψηθούν ανοίγουμε τις λαδόκολλες και βάζουμε τα κομμάτια κρέατος σε πιατέλα και περιχύνουμε με την σάλτσα που έχει μείνει στην λαδόκολλα.
Σχόλια (2)