Μοσχαρόσουπα
Πρόκειται για μια πολύ νόστιμη και δυναμωτική σούπα που πραγματικά λιώνει στο στόμα! Ο,τι καλύτερο για τις κρύες μέρες και νύχτες συνοδευόμενη από κρασάκι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε να γίνει ακόμα πιο νόστιμη και ιδιαίτερη ρίξτε την κανέλα στο πιάτο σας κατευθείαν και παραλείψτε την μέσα. Ρίξτε και το υπόλοιπο λεμόνι και απολαύστε!Είναι μια πολύ νόστιμη και δυναμωτική σούπα για τις κρύες βραδιές του χειμώνα!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά σωτάρουμε το μοσχάρι, τις πατάτες, τα καρότα, τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο για περίπου δυο λεπτά.
-
2
Ρίχνουμε ζεστό νερό ή χλιαρό να καλύψει τα υλικά μας και ακόμα παραπάνω αναλόγως το σκεύος μας, ρίχνουμε τη τομάτα και το σέλινο και το μισό χυμό από το λεμόνι.
-
3
Έπειτα ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την κανέλα.
-
4
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στη μέση (αν η κουζίνα μας έχει εως το 9 τη βάζουμε στο 4-5) και το αφήνουμε να σιγοβράσει εως ότου μαλακώσει το κρέας και τα λαχανικά μας.
-
5
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε κριθαράκι ή ρύζι. Εγώ προσωπικά δεν βάζω γιατί είναι αρκετά τα λαχανικά και πήζει πολύ ωραία από την "κόλλα" του μοσχαριού και τις πατάτες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)