Μους καραμελέ
Μία αφρώδης κρέμα καραμελέ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι ένα δικό μου πείραμα γιατί λατρεύω την κρέμα καραμελέ. Όσοι δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν!
Υλικά
-
1 κουτί κρέμα καραμελέ
-
2 φάκελα garni
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνουμε την καραμελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και την αφήνουμε να κρυώσει (ακόμα και να πήξει δεν μας πειράζει).
-
2
Φτιάχνουμε τα φάκελα garni σύμφωνα με τις οδηγίες.
-
3
Μετά τα χτυπάμε μαζί σαντιγύ και καραμελέ, ρίχνοντας και την καραμέλα που υπάρχει στο κουτί της καραμελέ. Χτυπάμε καλά να γίνει αφράτη η μους.
-
4
Βάζουμε σε μπωλάκια και γαρνίρουμε ανάλογα με το γούστο μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια