Μους με νουτέλα
Βελούδινη γεύση πολυτέλειας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι απ'το cookandfeed και στις αναλογίες δίνει 250 γρ.τυρί κρέμα.Μπορούμε να βάλουμε και τη μερέντα με τα καραμελωμένα αμύγδαλα.Τα σαμπανοπότηρα είναι λάθος του σκηνοθέτη αλλά τι να κάνω αφού δεν είχα του μαρτίνι όπως είναι το σωστό.Γενικά χρειάζεται μπωλάκια με φαρδύ στόμιο.
Υλικά
-
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
-
1 φλιτζάνι σαντιγύ
-
6 κ.σ.νουτέλα
-
Διακόσμηση
-
30 γρ. κουβερτούρα
-
1 κ.σ. βούτυρο
-
1 κ.σ.νερό
-
μερικά σπασμένα ferrero rocher
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προσθέτουμε στη σαντιγύ το τυρί κρέμα και στη συνέχεια τη νουτέλα.
-
2
Για περισσότερη γεύση-και θερμίδες-μπορούμε να βάλουμε και μερικά θρυμματισμένα rocher.
-
3
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το νερό και το βούτυρο.
-
4
Βάζουμε το γλάσο σε αυτοσχέδιο κορνέ από λαδόκολλα.
-
5
Σχηματίζουμε σχεδιάκια στην επιφάνεια γυάλινων ποτηριών.
-
6
Γεμίζουμε τα ποτήρια με μους.
-
7
Διακοσμούμε με τα rocher και το γλάσο.
Σχόλια (9)