Μους σοκολάτας με μπισκότα 2
Ένα γλυκό πολύ εύκολο και γρήγορο για όλους.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα μπισκότα δεν πρέπει να φουσκώσουν πολύ για να διατηρήσουν τη γεύση τους.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα μπισκότα να φουσκώσουν πολύ λίγο στο γάλα.
-
2
Χτυπάμε την κρέμα μαζί με τη ζάχαρη και το κακάο.
-
3
Παίρνουμε τη φόρμα μας και αρχίζουμε να απλώθουμε μια στρώση μπισκότα λίγη κρέμα και μετά πάλι μπισκότα, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει η φόρμα μας, μετά απλώνουμε ακόμη λίγη κρέμα και τρίβουμε από πάνω τη σοκολάτα galaxy (αν θέλουμε) και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να στερεωθεί η κρέμα.
Σχόλια