Μους Σοκολάτας
Μία παραλαγή συνταγής του κου Παρλιάρου
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να γαρνίρουμε με φράουλες, τριμμένη κουβερτούρα ή ότι άλλο μας αρέσει. Καλή επιτυχία.
Υλικά
-
300 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια
-
300 γρ. κρέμα γάλακτος (όχι light)
-
150 γρ. φρέσκο γάλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα γάλακτος έως ότου γίνει παχύρρευστη (σα γιαούρτι)
-
2
Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και μόλις βράσει το κατεβάζουμε από τη φωτιά
-
3
Ρίχνουμε τη κουβερτούρα μέσα στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να ενωθούν τα 2 υλικά
-
4
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά
-
5
Γεμίζουμε τα ποτήρια μας και αφήνουμε να δέσει η μους για 1-2 ώρες στο ψυγείο
Σχόλια (21)