Mousse au chocolat!
Μους σοκολάτας!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Mαλακώστε τη ζελατίνη σε λίγο από το νερό 5'
-
2
Ρίξτε το υπόλοιπο νερό σε κατσαρόλα, προσθέστε τη ζελατίνα, τη ζάχαρη και τις 6 κουταλιές κακάο
-
3
Τα βράζετε, ανακατεύοντας συνεχώς
-
4
Αποσύρετε το μείγμα από τη φωτιά και αδειάστε το μείγμα σε μπωλ
-
5
Προσθέστε το γάλα κι ανακατέψτε
-
6
Βάλτε το μπωλ στο ψυγείο 45'
-
7
Χτυπήστε το μείγμα στο blender 3'
-
8
Προσθέστε τη βανίλια και το liqueur κι ανακατέψτε καλά
-
9
Μοιράστε τη mousse σε μπωλ, πασπαλίστε με την 1 κουταλιά κακάο που κρατήσατε και γαρνίρετε την κάθε μερίδα με 1 ροζέτα σαντιγύ και 1 φράουλα
Σχόλια