Μουσταλευριά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βαζουμε τον μουστο στην κατσαρολα. Μολις ζεσταθει ριχνουμε την σταχτη και τα αφηνουμε να βρασουν για μια ωρα περιπου ξαφριζοντας τα συχνα. Τον αφηνουμε να κρυωσει και τον σουρωνουμε.
-
2
Μετραμε 4 νεροποτηρα μουστο (απο τον σουρωμενο μουστο) και τα βαζουμε σε μια αλλη κατσαρολα και δυαλυουμε το αλευρι και το κορν φλαουερ.
-
3
Μολις δυαλυθουν καλα ριχνουμε το μειγμα στην κατσαρολα με τον μουστο και ανακατευουμε καλα. Μολις πηξει την κατεβαζουμε απο την φωτια, ριχνουμε τα καρυδια και ανακατευουμε.
-
4
Βαζουμε το μειγμα μας σε μπολακια και πασπαλιζουμε με κανελα και σισαμι.
Σχόλια (13)