κύρια φωτογραφία συνταγής Μπαγκέτα Napolitana
Jerry
Jerry @cook_8451205
Αθήνα,Ελλάδα

Αυθεντική γεύση ιταλικής μπρεζάολας και τυριού gorgonzola που συνοδεύονται από δροσερή ρόκκα και ένα υπέροχο dresing καραμελωμένου μπαλσάμικου!

Λίγα μυστικά ακόμα

Θα ήταν καλό το dresing να μείνει στο ψυγείο για μία ώρα και να ανακατευτεί ξανά προτού χρησιμοποιηθεί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Ατομική
  1. Λευκή μπαγκέτα 125rg.
  2. 3 λεπτές φέτες bresaola.
  3. 3 φέτες gorgonzola 1/2cm πάχος
  4. 1/2 ματσάκι ροκκα
  5. 3 κουταλιές της σούπας λάδι
  6. 1 κουταλιά της σούπας balsamiko
  7. 1 κουταλιά καραμελωμένου balsamikou με άρωμα σκόρδου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανοίξτε τη μπαγκέτα

  2. 2

    Ανακατέψτε καλά το λάδι και τα δύο balsamiko σε σέϊκερ

  3. 3

    Βάλτε το μίγμα σε ένα γυάλινο μπολ και βυθίστε τη ρόκκα σε αυτό

  4. 4

    Αμέσως μετά τοποθετήστε τη ρόκκα στη μπαγκέτα ομοιόμορφα

  5. 5

    Επάνω στη ρόκκα τοποθετήστε το τυρί και μετά τη bresaola