Μπάμιες τηγανητές
Αν σας αρέσουν οι μπάμιες τηγανίστε τις και απολαύστε!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις μπάμιες και τις βάζουμε σε ένα στραγγιστήρι αφού τις έχουμε ραντίσει με ξύδι για να φύγουν τα σάλια τους!
-
2
Τις αφήνουμε ένα μισάωρο για να φύγουν τα σάλια τους και τις ξεπλένουμε καλά.
-
3
Τώρα μπορούμε να τις μαγειρέψουμε.
-
4
Βράζουμε λίγο νεράκι και τις ζεματάμε (δηλαδή αφήνουμε να πάρει βράση το νερό και τις ρίχνουμε μέσα να παρουν 2 βράσεις. Μετά τις στραγγίζουμε)
-
5
Καίμε καλά το λάδι, αλευρώνουμε τις μπάμιες αφού τις έχουμε αλατίσει.
-
6
Τις βουτάμε αφού τις έχουμε αλευρώσει σε νερό (αυτό το κάνουμε για να πιάσουν κρούστα) και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (8)