Μπανανόπιτα 2
Μπανανόπιτα. Καλοκαιρινό γλυκό που θα λατρέψετε όλοι σας!(ειδικά με παγωτό!)
Λίγα μυστικά ακόμα
Στη Μπανανόπιτα, μπορείτε να προσθέσετε και σταγόνες σοκολάτας στο μίγμα. Αφού κρυώσει, μπορείτε να συνοδέψετε με παγωτό σοκολάτα ή βανίλια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, λίγο κονιάκ, μί βανίλια και χτυπάμε.
-
2
Τρίβουμε την μπανάνα στο μείγμα και ανακατεύουμε με μεγάλο κουτάλι.
-
3
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε.
-
4
Σε μιά μικρή φόρμα, στρώνουμε λαδόκολλα και κόβουμε σε φέτες δύο μπανάνες.
-
5
Ρίχνουμε τα φετάκια μπανάνας στην φορμα και ρίχνουμε το μίγμα.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά.
-
7
Όταν είναι έτοιμο, το κόβουμε μετά από 2 ώρες για να παγώσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια