Μπανανόπιτα
Η μπανανόπιτα είναι μια πίτα που περιέχει μπανάνα. Επίσης, φτιάχνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, με απλά και υγιεινά υλικά. Δεν είναι ένα φαγητό με ζάχαρη κ.τ.λ., αλλά μία πίτα με φρούτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να είμαστε σίγουροι για το πόσο χρόνο ακόμα χρειάζεται η μπανανόπιτα να κάτσει στον φούρνο, πρέπει να δούμε αμα έχει πήξει και αμα έχει φουσκώσει. Καλή όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά, βάζουμε στο μπόλ το αλέυρι, το Baking Powder, τα αυγά και ανακατεύουμε με το mixer.
-
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις 2 λιωμένες μπανάνες και ανακατεύουμε.
-
3
Μετά, αλείφουμε το δοχείο για το φούρνο με βούτυρο (για να μην κολλάει το γλυκό, όταν στερεοποιηθεί) και τοποθετούμε το μίγμα.
-
4
Τέλος, βάζουμε το δοχείο με το μίγμα στον φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς κελσίου.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)