Μπανανοσοκολατάκια
Πανεύκολα τις στιγμής που αγαπούν μεγάλοι και μικροί.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα - βήμα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί.
-
2
Μέχρι να λιώσει καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες όχι πολύ χοντρές αλλά ούτε και πολύ ψιλές.
-
3
Στο μούλτι ψιλοκόβουμε τα καρύδια μας.
-
4
Μόλις λιώσει η σοκολάτα ρίχνουμε τις φέτες μπανάνας μέσα.
-
5
Προσεκτικά με ένα πιρούνι τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί προτού στεγνώσει η κουβερτούρα μας.
-
6
Ρίχνουμε από πάνω ψιλοκομμένο καρύδι.
Σχόλια (61)