Μπανανοτηγανίτες
Τηγανίτες με φρουτάκι και αυγό για το παιδάκια που δεν θέλουν με τίποτα να φάνε το αυγό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα και κανέλα.Είναι πολύ νόστιμες και τρώγονται ευχάριστα και από τους ενήλικες, αποτελώντας μια υγιεινή λύση για σνάκ ή πρωινό!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο μούλτι τα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν χυλός.
-
2
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στην φωτιά. Αν θέλουμε το περνάμε με λίγο λαδάκι.
-
3
Όταν κάψει το τηγάνι, χαμηλώνουμε θερμοκρασία και ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από τον χυλό. Γυρνάμε το τηγάνι ώστε να απλωθεί το μείγμα σαν κρέπα.
-
4
Μετά από περίπου 1 λεπτό, οι άκρες της τηγανίτας σηκώνονται ελαφρά. Ώρα να την γυρίζουμε με την πάνω πλευρά κάτω.
-
5
Ψήνουμε μέχρι να πάρει και η άλλη πλευρά χρώμα.
-
6
Τις σερβίρουμε σκέτες ή με μέλι, αν το παιδάκι μας έχει αρχίσει να το τρώει.
Σχόλια (4)