Μπατζίνα 2
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφου έχουμε τρίψει τα κολοκύθια κ τα έχουμε βάλει σε ένα τρυπητό μαζί με αλάτι και πιέζουμε να φύγουν οσο γίνετε τα υγρά τους και εχουμε βάλει το φούρνο στουσ 200 βαθμούς να προθερμένετε, ξεκινάμε ως εξής.
-
2
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κολοκύθι, τα αυγά, γάλα, λάδι και φαριναπ. Ανακατέβουμε και το μίγμα πρέπει να ειναι ρευστό σαν το μίγμα του κέικ.
-
3
Μετά ρίχνουμε και την φέτα θρυμματισμένη με το χερι και ξανά ανακατέβουμε το μίγμα.Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Εγώ το βάζω στο μεγάλο του φούρνου, αφου απλώσω το μίγμα στην χούφτα μου βάζω λάδι και το απλώνω με το χερι πάνω απο το μίγμα.
-
4
Ψήνουμε μέχρι να γίνει χρυσαφί το χρώμα της πίτας.
Σχόλια (3)