Μπεζέδες

Bαθμολογία: 4.8333
       
 
12 ψήφοι
stargamos, 12.01.10

Περιγραφή

Μπεζέδες: γλυκό που προσφέρεται στους γάμους.

Μπεζέδες
photo: common

Συνταγή από:

stargamos

1 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. ασπράδια
  • 1350 γρ. ζάχαρη
  • 10 γρ. μαστίχα τριμμένη με λίγη ζάχαρη στο μπλέντερ
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Μέχρι 4 υλικά
Ειδικές περιστάσεις: Του γάμου
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 15' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 35' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζετε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα ζεσταίνετε σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας διαρκώς με σύρμα.
  2. Όταν ζεσταθεί και λιώσει η ζάχαρη, βάζετε το μείγμα σε μίξερ και το δουλεύετε με τους συρμάτινους αυγοδάρτες μέχρι να κρυώσει και να αφρατέψει.
  3. Όταν κρυώσει και είναι έτοιμο, βάζετε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και σχηματίζετε τους μπεζέδες πάνω σε λαδόκολλα που έχετε ήδη τοποθετήσει σε ένα ταψί.
  4. Ψήνετε τους μπεζέδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 120ο C για περίπου 35 λεπτά, ή μέχρι να ξεκολλάνε από τη λαδόκολλα.
  5. Μπορείτε να τους γεμίσετε με πραλίνα αμυγδάλου ή με μους σοκολάτας.

Σχετικές συνταγές

Μαρέγκες ατομικές Μαρέγκες ατομικές
4.3226
       
       
(31)
Μαρεγκάκια ή Μπεζέδες Μαρεγκάκια ή Μπεζέδες
4.9444
       
       
(18)
Μαρέγκες φαντασματάκια Μαρέγκες φαντασματάκια
5
       
       
(2)

    22 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Μυρτω, 17-1-10  
    τα 500 γρ. ασπράδια , από πόσα αυγά περιπου ειναι;
    #
    Σχόλιο από Καγιού, 17-1-10  
    και ποσα κομμάτια βγαινουν περίπου? θέλουν ψυγείο? και πόσο καιρό διατηρούνται?
    #
    Σχόλιο από annath, 28-1-10  
    τα 500 γρ. ειναι περίπου 15 ασπράδια.
    #
    Σχόλιο από common, 2-5-10  
    Εγώ έφτιαξα πολύ λιγότερη ποσότητα από όσο αναγράφεται στη συνταγή: 130 γρ. ασπράδια (4 ασπράδια), 260 γρ. ζάχαρη (δηλ. τη διπλάσια από το ασπράδι), 1 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη στο γουδί.
    Βγήκαν 75 μικροί και υπέροχοι μπεζέδες.
    Θέλει πάντως προσοχή με τη μαστίχα, δεν θέλει πολλή γιατί έχει έντονη γεύση και πρέπει να τριφτεί και καλά. Λόγω μικρής ποσότητας η μαστίχα δεν τριβότανε στο μπλέντερ, αλλά και στο γουδί πάλι δεν τρίφτηκε καλά. Ξέρει κανείς κανένα "κόλπο";
    Επίσης, γνωρίζει κανείς σε ποιά περιοχή σερβίρονται οι μπεζέδες σε γάμους;
    #
    Σχόλιο από glykoula, 8-5-10  
    Για να κανεις σκονη την μαστιχα,την χτυπας στο μπλεντερ με λιγη ζαχαρη οστε να μην κολλλησει. Απο οτι ξερω απο τον μπαμπα μου, επειδη λατρευε τους μπεζεδες, τους κανουν στην Β.ΕΛΛΑΔΑ κυριως. Για οποιν ενδοιαφερετε οι διαρκεια τον μπεζεδων κ γενικος της μαρεγκας ειναι αρκετοι μηνες, κ κυριως οταν ειναι στεγνοι στο εσωτερικο τους!!!
    #
    Σχόλιο από Η_μαμά_της_Ζέφυς, 5-10-10  
    εύκολοι και γρήγοροι και αρωματικοί!!! εμενα που δε μου αρεσει η μαστιχα εφαγα,, ουπς δε θυμαμαι ποσους!!!
    σε μικρο μεγεθος εγιναν καλυτεροι οι μεγαλυτεροι βγηκαν υγροι μεσα εστω και αν τους εψησα πιο πολυ
    παντως η μιση μεριδα ειναι υπεραρκετη!!! διοτι αν τους εχεις σπιτι σιγα μη μεινουν δευτερη ή τριτη μερα,, απαπαπαπαα!!!!!
    μαστιχα σκονη πουλανε στο σουπερ μαρκετ,,,,ψαξτε το
    #
    Σχόλιο από alexandra_l, 15-11-10  
    Βάζω 5 πηρουνάκια γιατί είναι πραγματικά τέλειοι!!! Επειδή η μαστίχα που είχα είναι πολυκαιρισμένη και δεν έχει έντονη μυρωδιά, έβαλα και μια βανίλια. Αλλά έχω δύο ερωτήσεις, μιας και είμαι νέα στην κουζίνα αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα.
    1) πόση περίπου ώρα θέλει χτύπημα η μαρέγκα; τη χτυπάω σε μιξεράκι χειρός.
    2) στο ψήσιμο, μου βγήκε κάτι σαν υγρό το οποίο σε γεύση είναι καραμέλα. Μοιάζει να είναι σαν αφρός. Ξέρετε τι είναι και γιατί έγινε αυτό;
    #
    Σχόλιο από kkorina, 22-1-11  
    πρώτη φορά έφτιαξα μπεζέδες, έγιναν πολύ νόστιμοι, αλλά ευτυχώς που διάβασα τα σχόλια πριν τους φτιάξω, γιατί η δόση είναι για... γάμο!!! (ευχαριστώ common!) Alexandra τα ασπράδια τα χτυπάς μέχρι να γίνουν αφράτα σαν σαντιγύ. Αν κατάλαβα καλά τη δεύτερη ερώτηση, μάλλον δε σου στέγνωσαν καλά στο φούρνο. Την επόμενη φορά δοκίμασε να τους φτιάξεις πιο μικρούς και να τους ψήσεις στους 80 - 100 βαθμούς για περισσότερη ώρα...
    #
    Σχόλιο από taniakis, 7-2-11  
    ta sygxaritiria mou...einai katapliktikoi!
    #
    Σχόλιο από Η_μαμά_της_Ζέφυς, 26-3-11  
    δύο σχόλια
    1. εγώ κατέληξα να τους χτυπώ στο μίξερ χωρίς να τους ζεσταίνω και γίνοντια καταπληκτικοί,, χωρίς την ταλαιπωρία του μπεν μαρί
    2. αν τα αυγά είναι κρύα οι μπεζέδες γίνονται με περισσότερο σώμα και πιο κρουστοί, αν πάλι τα αυγά είναι σε θερμοκρασία δωματίου, γίνονται αέρινοι και πολύ πολύ εύθραυστοι,,, ανάλογα τα γούστα,,, επίσης αν είναι σε θερμοκρασία δωματίου, χρειάζομαι για να δέσει το μείγμα λίγο ( ίσα με 1/2 κουταλάκι κρεμόριο για την μισή συνταγή)
    #
    Σχόλιο από Toothfairy, 5-5-11  
    Είναι φανταστικοί.. Αναρωτιέμαι όμως.. θα μπορούσαμε να τους χρωματίσουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής ή θα "πέσει" η μαρέγκα??
    #
    Σχόλιο από Toothfairy, 5-5-11  
    Τελικα μόλις τους εβγαλα απο τον φούρνο "έκατσαν" και προσπαθώντας να τους σώσω τους ξαναέβαλα στο φούρνο.. Δεν είναι όμως λείοι.. έχουν κάνει τρύπες και σκασίματα.. Γιατι???
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 5-5-11  
    Toothfairy χρώμα μπορείς να βάλεις πάντως, δεν παθαίνει τίποτα, ίσα ίσα που γίνονται χρωματιστοί και όμορφοι.
    Τώρα για το ότι σου έπεσαν πιστεύω πως φταίει ότι ήθελαν περισσότερη ώρα ψήσιμο, δεν είχαν στεγνώσει ακόμα όταν τα έβγαλες. Για τις τρύπες δεν ξέρω τι να σου πω...
    #
    Σχόλιο από Toothfairy, 5-5-11  
    Σε ευχαριστώ Sitronella μου.. Θα ξαναδοκιμάσω άλλη μια φορά.. ίσως αυτή τη φορά πετύχει και η εμφάνιση..
    #
    Σχόλιο από giotakipe, 23-5-11  
    Τέλεια η συνταγή σου!Εγώ την φτιάχνω λίγη διαφορετική,δηλαδή αν βάλω 500 γρ ασπράδια βάζω την διπλάσια ποσότητα σε ζάχαρη δηλαδή 1000 γρ .Όσο για την μαστίχα για να τριφτεί καλά βάζουμε λίγη ζάχαρη με την μαστίχα κ την λιώνουμε με τον πλάστη,πάνω στον πάγκο μας.
    Όσο για την ερώτηση της Toothfairy (αν γίνονται χρωματιστοί ή όχι) με λίγη προσοχή στην επιλογή των χρωμάτων,δηλαδή με κάποια χρώματα η ζύμη 'αμολάει' λόγω της ποσότητας του λαδιού που περιέχει το χρώμα.Εγώ έχω δοκιμάσει με αρκετά χρώματα αλλά με το κίτρινο γίνονται χάλια.
    #
    Σχόλιο από curls, 24-11-11  
    μυρισε το σπιτι με την μαστιχα....εφτιαξα την δοση που αναφερε common, μου βγηκαν 50 μικροι, δεν μου φουσκωσαν κ εγιναν πλακε....μαλλον κατι εκανα λαθος, αλλα απο γευση σχιζουν...αν τους καταφερω σε εμφανιση λεω να τους φτιαξω για την βαπτιση της κορης μου κ να βαλω λιγο χρωμα να μου βγουν ροζ....
    #
    Σχόλιο από emso, 8-12-11  
    ρε παιδιά εχω κάνει πολλές φορές τη συνταγή αλλα το σχήμα δεν μου κάθεται το μείγμα ξεχιλίζει δεν είναι σφιχτό για να μείνει το σχέδιο γιατί?εχω δοκιμάσει να το χτυπήσω κ παραπάνω μα πάλι το ίδιο...οπότε τα τρώμε με ακονόνιστο σχήμα..πάντως είναι φοβεροί..
    #
    Σχόλιο από july88, 23-1-12  
    Νοστιμότατοι!! Απλά πιστεύω ότι ο χρονος ψησίματος δεν είναι σωστός.Εγώ τα ψήνω για περίπου 2 ώρες στους 80 βαθμούς γιατί αλλιώς γίνονται καφετί.
    #
    Σχόλιο από spesy28, 16-3-13  
    ΕΒΑΛΑ 4 ΑΣΠΡΑΔΙΑ Κ 260 ΓΡ,ΖΑΧΑΡΗ Κ 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑΣ......
    ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45ΛΕΠΤΑ Κ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ....ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ????
    #
    Σχόλιο από XristinaK87, 10-12-13  
    ειναι παρα πολυ ωραια συνταγη και χιλιες φορες καλυτερη απο τις αλλες γιατι θελουν μονο 35 λεπτα ψησιμο! την εχω κανει παρα πολλες φορες.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    12 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από Η_μαμά_της_Ζέφυς, 5-10-10  
    εύκολοι και γρήγοροι και αρωματικοί!!! εμενα που δε μου αρεσει η μαστιχα εφαγα,, ουπς δε θυμαμαι ποσους!!!
    σε μικρο μεγεθος εγιναν καλυτεροι οι μεγαλυτεροι βγηκαν υγροι μεσα εστω και αν τους εψησα πιο πολυ
    παντως η μιση μεριδα ειναι υπεραρκετη!!! διοτι αν τους εχεις σπιτι σιγα μη μεινουν δευτερη ή τριτη μερα,, απαπαπαπαα!!!!!
    μαστιχα σκονη πουλανε στο σουπερ μαρκετ,,,,ψαξτε το
    #
    Σχόλιο από kkorina, 22-1-11  
    πρώτη φορά έφτιαξα μπεζέδες, έγιναν πολύ νόστιμοι, αλλά ευτυχώς που διάβασα τα σχόλια πριν τους φτιάξω, γιατί η δόση είναι για... γάμο!!! (ευχαριστώ common!) Alexandra τα ασπράδια τα χτυπάς μέχρι να γίνουν αφράτα σαν σαντιγύ. Αν κατάλαβα καλά τη δεύτερη ερώτηση, μάλλον δε σου στέγνωσαν καλά στο φούρνο. Την επόμενη φορά δοκίμασε να τους φτιάξεις πιο μικρούς και να τους ψήσεις στους 80 - 100 βαθμούς για περισσότερη ώρα...
    #
    Σχόλιο από taniakis, 7-2-11  
    ta sygxaritiria mou...einai katapliktikoi!
    #
    Σχόλιο από Η_μαμά_της_Ζέφυς, 26-3-11  
    δύο σχόλια
    1. εγώ κατέληξα να τους χτυπώ στο μίξερ χωρίς να τους ζεσταίνω και γίνοντια καταπληκτικοί,, χωρίς την ταλαιπωρία του μπεν μαρί
    2. αν τα αυγά είναι κρύα οι μπεζέδες γίνονται με περισσότερο σώμα και πιο κρουστοί, αν πάλι τα αυγά είναι σε θερμοκρασία δωματίου, γίνονται αέρινοι και πολύ πολύ εύθραυστοι,,, ανάλογα τα γούστα,,, επίσης αν είναι σε θερμοκρασία δωματίου, χρειάζομαι για να δέσει το μείγμα λίγο ( ίσα με 1/2 κουταλάκι κρεμόριο για την μισή συνταγή)
    #
    Σχόλιο από giotakipe, 23-5-11  
    Τέλεια η συνταγή σου!Εγώ την φτιάχνω λίγη διαφορετική,δηλαδή αν βάλω 500 γρ ασπράδια βάζω την διπλάσια ποσότητα σε ζάχαρη δηλαδή 1000 γρ .Όσο για την μαστίχα για να τριφτεί καλά βάζουμε λίγη ζάχαρη με την μαστίχα κ την λιώνουμε με τον πλάστη,πάνω στον πάγκο μας.
    Όσο για την ερώτηση της Toothfairy (αν γίνονται χρωματιστοί ή όχι) με λίγη προσοχή στην επιλογή των χρωμάτων,δηλαδή με κάποια χρώματα η ζύμη 'αμολάει' λόγω της ποσότητας του λαδιού που περιέχει το χρώμα.Εγώ έχω δοκιμάσει με αρκετά χρώματα αλλά με το κίτρινο γίνονται χάλια.
    #
    Σχόλιο από curls, 24-11-11  
    μυρισε το σπιτι με την μαστιχα....εφτιαξα την δοση που αναφερε common, μου βγηκαν 50 μικροι, δεν μου φουσκωσαν κ εγιναν πλακε....μαλλον κατι εκανα λαθος, αλλα απο γευση σχιζουν...αν τους καταφερω σε εμφανιση λεω να τους φτιαξω για την βαπτιση της κορης μου κ να βαλω λιγο χρωμα να μου βγουν ροζ....
    #
    Σχόλιο από emso, 8-12-11  
    ρε παιδιά εχω κάνει πολλές φορές τη συνταγή αλλα το σχήμα δεν μου κάθεται το μείγμα ξεχιλίζει δεν είναι σφιχτό για να μείνει το σχέδιο γιατί?εχω δοκιμάσει να το χτυπήσω κ παραπάνω μα πάλι το ίδιο...οπότε τα τρώμε με ακονόνιστο σχήμα..πάντως είναι φοβεροί..
    #
    Σχόλιο από july88, 23-1-12  
    Νοστιμότατοι!! Απλά πιστεύω ότι ο χρονος ψησίματος δεν είναι σωστός.Εγώ τα ψήνω για περίπου 2 ώρες στους 80 βαθμούς γιατί αλλιώς γίνονται καφετί.
    #
    Σχόλιο από spesy28, 16-3-13  
    ΕΒΑΛΑ 4 ΑΣΠΡΑΔΙΑ Κ 260 ΓΡ,ΖΑΧΑΡΗ Κ 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑΣ......
    ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45ΛΕΠΤΑ Κ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ....ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ????
    #
    Σχόλιο από XristinaK87, 10-12-13  
    ειναι παρα πολυ ωραια συνταγη και χιλιες φορες καλυτερη απο τις αλλες γιατι θελουν μονο 35 λεπτα ψησιμο! την εχω κανει παρα πολλες φορες.
    #
    Σχόλιο από marialel, 24-5-14  
    εφτειαξα σημερα μπεζεδες, με ζαχαρη τοση, οση και τα ασπραδια. ηζαχαρη για να λιωσει την εβαλα για λιγο στο μπλεντερ και την ετριψα να γινει ψιλη (οχι αχνη). Με καλο χτυπημα στην μεσαια ταχυτητα προς υψηλη. μολις αφρισαν τα ασπραδια εριχνα την ζαχαρη σιγα σιγα. εγινε σφιχτη μαρεγκα και με ενα κουταλακι του γλυκου χυμο λεμονι προς το τελος.ψησιμο στον αερα σε 80΄ βαθμους.Σκανε αποτι εχω διαβασει καπου γτ δεν εχουν αρκετη ζαχαρη! ( στην μικρη κουζινα εχει συμβουλες ) επισης αν θελεις χρωμα , το ριχνεις στην ζαχαρη την οποια την στεγνωνεις στον φουρνο σε πολυ χαμηλη θερμοκρασια βεβαιως! μου διαφευγει το site που το διαβασα...ελπιζω να βοηθησα¨)
    #
    Σχόλιο από ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, 2-9-14  
    Πρώτη φορά κάνω μπεζέδες,έγιναν τέλειοι!!!Δέν ζέστανα καθόλου.Χτύπησα κατευθείαν: 250γρ.ζάχαρη,5 ασπράδια,1φακελάκι βανίλια σε σκόνη

    10 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Μυρτω, 17-1-10  
    τα 500 γρ. ασπράδια , από πόσα αυγά περιπου ειναι;
    #
    Σχόλιο από Καγιού, 17-1-10  
    και ποσα κομμάτια βγαινουν περίπου? θέλουν ψυγείο? και πόσο καιρό διατηρούνται?
    #
    Σχόλιο από annath, 28-1-10  
    τα 500 γρ. ειναι περίπου 15 ασπράδια.
    #
    Σχόλιο από common, 2-5-10  
    Εγώ έφτιαξα πολύ λιγότερη ποσότητα από όσο αναγράφεται στη συνταγή: 130 γρ. ασπράδια (4 ασπράδια), 260 γρ. ζάχαρη (δηλ. τη διπλάσια από το ασπράδι), 1 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη στο γουδί.
    Βγήκαν 75 μικροί και υπέροχοι μπεζέδες.
    Θέλει πάντως προσοχή με τη μαστίχα, δεν θέλει πολλή γιατί έχει έντονη γεύση και πρέπει να τριφτεί και καλά. Λόγω μικρής ποσότητας η μαστίχα δεν τριβότανε στο μπλέντερ, αλλά και στο γουδί πάλι δεν τρίφτηκε καλά. Ξέρει κανείς κανένα "κόλπο";
    Επίσης, γνωρίζει κανείς σε ποιά περιοχή σερβίρονται οι μπεζέδες σε γάμους;
    #
    Σχόλιο από glykoula, 8-5-10  
    Για να κανεις σκονη την μαστιχα,την χτυπας στο μπλεντερ με λιγη ζαχαρη οστε να μην κολλλησει. Απο οτι ξερω απο τον μπαμπα μου, επειδη λατρευε τους μπεζεδες, τους κανουν στην Β.ΕΛΛΑΔΑ κυριως. Για οποιν ενδοιαφερετε οι διαρκεια τον μπεζεδων κ γενικος της μαρεγκας ειναι αρκετοι μηνες, κ κυριως οταν ειναι στεγνοι στο εσωτερικο τους!!!
    #
    Σχόλιο από alexandra_l, 15-11-10  
    Βάζω 5 πηρουνάκια γιατί είναι πραγματικά τέλειοι!!! Επειδή η μαστίχα που είχα είναι πολυκαιρισμένη και δεν έχει έντονη μυρωδιά, έβαλα και μια βανίλια. Αλλά έχω δύο ερωτήσεις, μιας και είμαι νέα στην κουζίνα αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα.
    1) πόση περίπου ώρα θέλει χτύπημα η μαρέγκα; τη χτυπάω σε μιξεράκι χειρός.
    2) στο ψήσιμο, μου βγήκε κάτι σαν υγρό το οποίο σε γεύση είναι καραμέλα. Μοιάζει να είναι σαν αφρός. Ξέρετε τι είναι και γιατί έγινε αυτό;
    #
    Σχόλιο από Toothfairy, 5-5-11  
    Είναι φανταστικοί.. Αναρωτιέμαι όμως.. θα μπορούσαμε να τους χρωματίσουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής ή θα "πέσει" η μαρέγκα??
    #
    Σχόλιο από Toothfairy, 5-5-11  
    Τελικα μόλις τους εβγαλα απο τον φούρνο "έκατσαν" και προσπαθώντας να τους σώσω τους ξαναέβαλα στο φούρνο.. Δεν είναι όμως λείοι.. έχουν κάνει τρύπες και σκασίματα.. Γιατι???
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 5-5-11  
    Toothfairy χρώμα μπορείς να βάλεις πάντως, δεν παθαίνει τίποτα, ίσα ίσα που γίνονται χρωματιστοί και όμορφοι.
    Τώρα για το ότι σου έπεσαν πιστεύω πως φταίει ότι ήθελαν περισσότερη ώρα ψήσιμο, δεν είχαν στεγνώσει ακόμα όταν τα έβγαλες. Για τις τρύπες δεν ξέρω τι να σου πω...
    #
    Σχόλιο από Toothfairy, 5-5-11  
    Σε ευχαριστώ Sitronella μου.. Θα ξαναδοκιμάσω άλλη μια φορά.. ίσως αυτή τη φορά πετύχει και η εμφάνιση..

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Του γάμου και του αρραβώνα
    Η μαγειρική ξεπερνά κατά πολύ την ανάγκη για τρ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...

    Σχετικές οδηγίες

    Χτυπήστε σωστά τα ασπράδια
    Προστέθηκε από Sitronella
    4.75
           
           
    (4)
    Μανιτάρια μαρέγκας
    Προστέθηκε από Sitronella
    4.9444
           
           
    (18)
    Χωρίζω αβγά
    Προστέθηκε από Sitronella
    4.7143
           
           
    (7)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 16 αγαπημένων συνταγών, του/της viki ven
    αγαπημένα γλυκά
    Ένα βιβλίο 102 αγαπημένων συνταγών, του/της labrini58
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 271 αγαπημένων συνταγών, του/της Tina1975
    γλυκα
    Ένα βιβλίο 242 αγαπημένων συνταγών, του/της toniadimitropoulou
    Μικρά γλυκά κεράσματα (ατομικά-επιδόρπια)
    Ένα βιβλίο 106 αγαπημένων συνταγών, του/της tasa.x