kimwlos
kimwlos @kimwlos
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα

Αειθαλής και τσαχπίνα η γιαγιά Αντιόπη κάνει τα πιο νόστιμα μπιφτέκια. Σας παραθέτω την συνταγή της.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι νόστιμα, ζουμερά και αφράτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

39 Minutes
  1. 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  2. 2 μεγάλα κρεμμύδια
  3. 1 σκελίδα σκόρδο
  4. 300 γρ. ψωμί ξερό
  5. 3/4 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
  6. 1 ποτήρι του κρασιού μπύρα
  7. αλάτι, πιπέρι
  8. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μουσκεύουμε το ψωμί και στύβουμε την ψίχα του πολύ καλά, προσθέτουμε στον κιμά.

  2. 2

    Στον τρίφτη στην χοντρή του πλευρά τρύβουμε τα κρεμμύδια.

  3. 3

    Στην ψιλή του μεριά το σκόρδο.

  4. 4

    Προσθέτουμε το λάδι και την μπύρα.

  5. 5

    Αλατοπιπερώνουμε κατά τα γούστα μας.

  6. 6

    Ζυμώνουμε πολύ καλά και αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγη ώρα.

  7. 7

    Ψήνουμε στα κάρβουνα στο γκριλ ή στο φούρνο με πατάτες.

Αντιδράσεις

Από

kimwlos
kimwlos @kimwlos
στις
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Φτάσε όπου δεν μπορείς!!! Είμαι η kimwlos (με σήμα την φώκια), κατά κόσμον Δήμητρα μέλος της συνταγοπαρέας από το 2011. Γιαννιώτισσα γέννημα θρέμμα αλλά και κρητικιά εκ γάμου. Αγαπώ το καλό φαγητό, λατρεύω τη ζαχαροπλαστική και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές. Στο ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς. Μεγάλη αγάπη η Κρήτη και η παράδοση, είτε μαγειρική είτε χορευτική είτε μουσική, είμαι κορίτσι παραδισιακό πως να το κάνουμε. Θα με βρεις και στο instagram: https://www.instagram.com/kimwlos/ Όλες οι συνταγές μου και στο cookwithdimitra.com
Δες περισσότερα