Μπιφτέκια αφράτα της Θείας Τζένης
Η συνταγή που ακολουθεί, είναι από παλιά και καλή μαγείρισσα.Large τύπος η θεία μου και σε ταμπεραμέντο και σε μέγεθος! Την συνταγή την προώθησε και η κόρη της κάποια στιγμή στο μαγαζί της και είχε πράγματι επιτυχία.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην φοβηθείτε την ποσότητα των κρεμμυδιών, όσο πιό πολλά τόσο πιό αφράτα!
Υλικά
-
1/2 κιλό κιμά μοσχάρι
-
3 πολύ μεγάλα κρεμμύδια
-
1 αυγό
-
1/2 φακελάκι φρυγανιά τριμμένη
-
1/2 κουτί το μικρό το ΝΟΥΝΟΥ
-
φέτα []
-
1 κ.γ ρίγανη
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λαδάκι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνύουμε σε λεκάνη όλα τα υλικά, ζυμώνουμε και πλάθουμε σε μεγάλα μπιφτέκια.
-
2
Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς κατά προτίμηση σε αέρα.
-
3
Σας άφησα το λαδάκι και την φέτα την ποσότητα στην διάθεση σας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την υγιεινή που ακολουθεί κάθε νοικοκυριό.
Σχόλια (7)