κύρια φωτογραφία συνταγής Μπιφτέκια αφράτα της Θείας Τζένης

Μπιφτέκια αφράτα της Θείας Τζένης

Teta Meta
Teta Meta @cook_8485426
,

Η συνταγή που ακολουθεί, είναι από παλιά και καλή μαγείρισσα.Large τύπος η θεία μου και σε ταμπεραμέντο και σε μέγεθος! Την συνταγή την προώθησε και η κόρη της κάποια στιγμή στο μαγαζί της και είχε πράγματι επιτυχία.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην φοβηθείτε την ποσότητα των κρεμμυδιών, όσο πιό πολλά τόσο πιό αφράτα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
2-3 άτομα
  1. 1/2 κιλό κιμά μοσχάρι
  2. 3 πολύ μεγάλα κρεμμύδια
  3. 1/2 φακελάκι φρυγανιά τριμμένη
  4. 1/2 κουτί το μικρό το ΝΟΥΝΟΥ
  5. φέτα []
  6. 1 κ.γ ρίγανη
  7. αλάτι
  8. πιπέρι
  9. λαδάκι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αναμιγνύουμε σε λεκάνη όλα τα υλικά, ζυμώνουμε και πλάθουμε σε μεγάλα μπιφτέκια.

  2. 2

    Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς κατά προτίμηση σε αέρα.

  3. 3

    Σας άφησα το λαδάκι και την φέτα την ποσότητα στην διάθεση σας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την υγιεινή που ακολουθεί κάθε νοικοκυριό.