Μπιφτέκια αφράτα
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στο αλάτι γιατί τα κυβάκια σκόρδου έχουν αλάτι. Τα κεφτεδάκια γίνονται πολύ νόστιμα αν αντί να τα τηγανίσουμε τα βάλουμε σε ένα ταψάκι στο φούρνου με λίγο ελαιόλαδο (όπως γίνονται τα μπιφτέκια). Φριγανιά τριμμένη βάζουμε όσο χρειάζεται, το βλέπουμε με το μάτι, προσέχουμε να μην γίνει η ζύμη μας σκληρή. Καλή επιτυχία.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μία λεκανίτσα και τα ζυμώνουμε πολύ καλά.
-
2
Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια.΄
-
3
Τα βάζουμε στο τηγάνι σε καυτό λάδι αφού πρώτα τα έχουμε αλευρώσει.
-
4
Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια μεριά τα γυρνάμε και από την άλλη.
Σχόλια (12)
οποία μουλιάζω με μπόλικο αλάτι και γίνονται υπέροχα .