κύρια φωτογραφία συνταγής Μπιφτέκια αφράτα
georgia
georgia @cook_8452224
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή στο αλάτι γιατί τα κυβάκια σκόρδου έχουν αλάτι. Τα κεφτεδάκια γίνονται πολύ νόστιμα αν αντί να τα τηγανίσουμε τα βάλουμε σε ένα ταψάκι στο φούρνου με λίγο ελαιόλαδο (όπως γίνονται τα μπιφτέκια). Φριγανιά τριμμένη βάζουμε όσο χρειάζεται, το βλέπουμε με το μάτι, προσέχουμε να μην γίνει η ζύμη μας σκληρή. Καλή επιτυχία.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

48 Minutes
  1. 1 κιλό κιμά φρέσκο
  2. 1 κρεμμύδι
  3. 4 κυβάκια σκόρδου
  4. ρίγανη
  5. λίγη σόδα
  6. αλάτι πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μία λεκανίτσα και τα ζυμώνουμε πολύ καλά.

  2. 2

    Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια.΄

  3. 3

    Τα βάζουμε στο τηγάνι σε καυτό λάδι αφού πρώτα τα έχουμε αλευρώσει.

  4. 4

    Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια μεριά τα γυρνάμε και από την άλλη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

soula
soula @elma1962
Δεν συμφωνώ με την σόδα εγώ δεν την χρησιμοποιώ πουθενά ούτε στα ρεβύθια τα
οποία μουλιάζω με μπόλικο αλάτι και γίνονται υπέροχα .

Από

georgia
georgia @cook_8452224
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα