Μπιφτέκια γαλοπούλας
Υλικά
-
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
-
1 φλ. τριμμένο κολοκύθι
-
1 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-
1 φλ. φρέσκια ψίχα ψωμιού
-
1/2 κ.γ. αλάτι
-
1/2 κ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
1 κ.σ. λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
-
2
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
-
3
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
-
4
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.
Σχόλια (14)