Μπιφτέκια για σχάρα
Τα βρωμιάρικα στο μεγαλείο τους. Τη συνταγή αυτή, μου την εκμυστηρεύτηκε μια γυναίκα που είχε Καντίνα & φτιάχνουν αυτά τα νόστιμα (βρωμιάρικα όπως τα αποκαλούν)
Υλικά
-
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
-
1/2 κιμά χοιρινό
-
35 γραμ. κύβο βοδινό
-
100 ml γάλα εβαπορέ
-
1/2 κ.γ. κύμινο
-
25 γραμ. αλάτι
-
1/4 κουτ πιπέρι μαύρο
-
1/4 ρίγανη
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
150 γραμ. κρεμμύδι τριμμένο
-
1 πρέζα σόδα φαγητού
-
175 γραμ. φρυγανιά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα παραπάνω υλικά και τον φυλάσσουμε σκεπασμένο στο ψυγείο.
-
2
Βγάζουμε μια ώρα τουλάχιστον τον κιμά από το ψυγείο για να έχει θερμοκρασία περιβάλλοντος και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.
-
3
Ψήνουμε στα κάρβουνα.
Σχόλια (12)