Μπιφτέκια "Γολιάθ" γεμιστά

Bαθμολογία: 4.9009
       
 
111 ψήφοι
Garrett, 12.12.09

Περιγραφή

Υπέροχα μεγάλα γεμιστά μπιφτέκια που κάνουν για σχάρα ή φούρνο και με γέμιση.... που μυρίζει Ελλάδα, με φέτα, τομάτα και πιπεριά.

Μπιφτέκια

Τι χρειαζόμαστε:

Για τον κιμά

  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 1/2 κιλό χοιρινό κιμά
  • 1/2 ματσάκι μαιντανό
  • 400 γραμμ. ψίχα χωριάτικου ψωμιού (μουσκεμένη & καλά στιμμένη)
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουτ. σούπας ξύδι
  • 1 αυγό
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • αλάτι - πιπέρι

Για τη γέμιση

  • 250 γραμμ. φέτα λιωμμένη στο πηρούνι
  • 1-2 τομάτες κομμένες σε κύβους
  • 2-3 πιπεριές κέρατα κομμένες σε κύβους
  • λίγη ρίγανη
  • Χαρτί ψησίματος (λαδόκολλα) για το τύλιγμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Κιμάδες
Δυσκολία: Με βίντεο
Σερβίρει: 8 μεγάλα μπιφτέκια
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους κιμάδες, την ψίχα στιμμένη, το κρεμμύδι, τον μαιντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα, το αυγό, το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι & το πιπέρι.
  2. Βρέχουμε λίγο τα χέρια μας και ζυμώνουμε τα υλικά μέχρι να ενοποιηθούν σε μπάλα.
  3. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1/2 ώρα τουλάχιστον.
  4. Μέχρι να κρυώσει λίγο το μείγμα και να ''στέκεται'', ετοιμάζουμε τη γέμιση.
  5. Σε ένα μπωλ, τρίβουμε τη φέτα με το πηρούνι και προσθέτουμε την ρίγανη, την τομάτα και την πιπεριά κομμένες σε κύβους.
  6. Ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια μας ως εξής:
  7. Παίρνουμε ένα μεγάλο φύλλο χαρτί ψησίματος (λαδόκολλα), 50Χ50 και βάζουμε πάνω του μια ποσότητα κιμά ίση με τη χούφτα μας γεμάτη. Πλάθουμε με το χέρι μας βρεγμένο, τον κιμά σαν ζύμη και τον ανοίγουμε σε μέγεθος ενός πιάτου της πάστας. Βάζουμε στο κέντρο γέμιση και διπλώνουμε το χαρτί από τη μία άκρη στην άλλη, σχηματίζοντας ένα καλτσόνε.
  8. Πατάμε λίγο με το χέρι από πάνω να κολλήσουν τα δύο μέρη, ανοίγουμε το χαρτί, ομορφαίνουμε με τα δάχτυλα τις άκρες και το μπιφτέκι είναι έτοιμο για ψήσιμο.
  9. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα.
  10. Αν πρόκειται για κάρβουνα τα πράγματα είναι απλά.
  11. Για την περίπτωση που θα ψήσουμε σε φούρνο, βάζουμε τα μπιφτέκια ανα 4 σε ταψιά στρωμμένα με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 160°c για 45 περίπου λεπτά σε γκρίλ & αέρα.

Καλή επιτυχία

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένα μπιφτέκι είναι μια χορταστική μερίδα.

Αν τα κάνουμε στα κάρβουνα το αποτέλεσμα είναι ονειρεμένο.

Αυτή τη συνταγή την είχα δεί παλιά σε μια ταβέρνα και την υιοθέτησα. Τα βάφτισα Γολιάθ γιατί γίνονται τεράστια.

Σχετικές συνταγές

    140 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από golfo, 21-12-09  
    5 με τα ματια κλειστα!
    ετσι τα φτιαχνουμε κι εμεις,ειδικα ο αντρας μου τρελαινεται με τα τυρια που λιωνουν μεσα στο μπιφτεκι,βαζω και λιγο ριγανουλα και οτι αλλο τυρι μας αρεσει.
    ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από elenakitt, 21-12-09  
    Είμαι νέο μέλος στην όμορφη παρέα σας και είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω μία συνταγή μέχρι τωρα δεν ψήφιζα και είδα ότι αξίζει κανείς να γίνει μέλος και να ψηφίζει, να ανταλλάσει ιδέες κτλ.Λοιπόν έφτιαξα τα μπιφτέκια πριν μισή ωρα και δεν έμειναν για αύριο που ήθελα!!Μπραβο τέλεια συνταγή
    #
    Σχόλιο από ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ, 21-12-09  
    etsi opos ta vlepo stin photo mou rxetai na fao kai to lemoni!!!!!
    #
    Σχόλιο από mimmou, 26-12-09  
    Φαινετε υπεροχη η συνταγη. Θα τα δοκιμασουμε σημερα στο BBQ. Και οι οδηγειες πολυ καλες. Μονο, που μιλας για γεμιση που μυριζει Ελλαδα...και μετα μου εχεις ξενη μουσικη.....Παντος μπραβο και ευχαριστο, θα επανελθω με το πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από λυδια7, 27-12-09  
    διαλλεγω 5 πιρουνακια επειδη το αξειζει....ειμαι καινουργια κ εγω στην παρεα σας!!!!!μπραβο garett!!!!
    #
    Σχόλιο από fly, 28-12-09  
    Παρα πολυ ωραία δεν τα είχα δοκιμάσει με την πιπεριά ,δίνει πολύ άρωμα και γεύση!
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 28-12-09  
    400 gr ψιχα ψωμιου σε τι ποσοτητα αντιστοιχει περιπου?? ψιχα απο ενα μετριο ψωμι φτανει? ευχαριστω :)
    #
    Σχόλιο από Garrett, 28-12-09  
    Κατ'αρχήν ευχαριστώ όλες για την προτίμηση και τα πηρουνάκια!! stalitsa ναι. Η ψύχα απο μία φρατζόλα ψωμί είναι ο.κ.
    Sorry, αλλά απο τότε που πήρα ψηφιακή ζυγαριά ''μεγαλοπιάστηκα'' και τα ζυγίζω όλα :-)
    #
    Σχόλιο από Μαριετακι, 29-12-09  
    Πολύ όμορφα νόστιμα και μυρωδάτα
    Η πιπεριά υπέροχη
    Μπράβο
    #
    Σχόλιο από nekti, 29-12-09  
    σε αντιστάσεις ψήνονται ή ο αέρας είναι απαραίτητος?
    πιρουνάκια μόλις τα φτιάξω,αν και απο εμφάνιση και σαν ιδέα φυσάνε!!!!
    #
    Σχόλιο από Garrett, 29-12-09  
    nekti, οχι ο αέρας δεν είναι απαραίτητος.Μπορείς να τα βάλεις στην πάνω -πάνω σχάρα και να τα ψήσεις με γκρίλ,ή κλασικά αντιστάσεις πάνω κάτω.
    #
    Σχόλιο από Amanda, 30-12-09  
    ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ!!!! Όλοι ξετρελλάθηκαν και ήθελαν κι άλλο, κι άλλο....έφτιαξα και δεύτερη παρτίδα στο καπάκι!!!!
    Garett μου, να' σαι καλά, Καλή Χρονιά να' χεις με υγεία, χαρά και....πολλά και καλά μαγειρέματα! :-)
    #
    Σχόλιο από pan1975, 2-1-10  
    Πολύ καλή η συνταγή!! Δύο παρατηρήσεις μόνο. Πρώτον η ψίχα από μια φρατζόλα ψωμί που έβαλα ήταν περίπου 200 γρμ και ήταν μια χαρά και δεύτερον στο ψήσιμο μου έβγαλαν ζουμιά στη λαδόκολλα και άλλαξα λαδόκολλα στη μέση του ψησίματος...Συμβαίνει και σε σας αυτό?? Κατά τα άλλα σούπερ, πολύ αφράτα και νόστιμα!!
    #
    Σχόλιο από Sol81, 2-1-10  
    Χρόνια πολλά!τα έφτιαξα σήμερα για αύριο που έχω τραπέζι. Λοιπόν, θα πω σχόλια προ δοκιμής και αύριο τα υπόλοιπα. Φανταστική μέθοδος!Βγαίνει τόσο ωραίο κι εύκολα τα σχήμα δίχως να ανοίγει από πουθενά κατά το ψήσιμο! Νερά μου έβγαλε κι εμένα όπως και σε κάποια προηγουμένως, αλλά δεν άλλαξα λαδόχαρτο, το άφησα έτσι, δεν τα επηρέασε νομίζω. Και τέλος, αφού τα μετέφερα σε πιατέλα για να τα φυλάξω, μετά έγλυψα τα δάχτυλά μου και μετά από αυτό δεν μπορώ να περιμένω ως αύριο!ευτυχώς που θα πάω κινέζικο μετά και θα ξεχαστώ. Άύριο πάλι με τις εντυπώσεις όλων. Α και μια ερώτηση, για να τα ζεστάνω αύριο τι πρέπει να κάνω? εγώ σκεφτόμουν νατα βάλω στο φούρνο στους 100βαθμούς για λίγη ώρα ίσα να ζεσταθούν δίχως να καούν . Καμία άλλη πρόταση?
    #
    Σχόλιο από Garrett, 2-1-10  
    Ταψί,φούρνο,αλουμινόχαρτο από πάνω και δώστου να καταλάβει,αλλιώς μικροκυμάτων..έ? Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια!
    #
    Σχόλιο από Ermioni, 2-1-10  
    Garret ετσι τα κανουμε εμεις εδω στην Γερμανια τα μπιφτεκια για τους πελατες μας μονο που χρησιμοποιουμε αλουμινοχαρτο αντι λαδοκολας...ειναι τελεια και πεντανοστημα
    Δοκιμαστε να αλειψετε τον κιμα πριν βαλετε την γεμιση με μουσταρδα και θα ειναι ακομη πιο νοστιμα!!
    #
    Σχόλιο από Sol81, 4-1-10  
    Πολύ πολύ ωραία, μπράβο. Εγώ όμως έβαλα μόνο μοσχαρίσιο κιμά. Ευτυχώς ήταν τεράστια και μου μείνανε να φάω και σήμερα!
    #
    Σχόλιο από maristefan, 5-1-10  
    #
    Σχόλιο από ΡΕΜΙ, 6-1-10  
    Υπέροχα μπιφτέκια!!!!!!!
    Υπέροχη μουσική υπόκρουση!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ, 6-1-10  
    Απλά τέλεια!!!!Ο καθένας μας έφαγε από 1 1/2 μπιφτέκι. Στη γέμιση πρόσθεσα και λίγη ελιά....κόλαση!!!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

    115 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από golfo, 21-12-09  
    5 με τα ματια κλειστα!
    ετσι τα φτιαχνουμε κι εμεις,ειδικα ο αντρας μου τρελαινεται με τα τυρια που λιωνουν μεσα στο μπιφτεκι,βαζω και λιγο ριγανουλα και οτι αλλο τυρι μας αρεσει.
    ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από elenakitt, 21-12-09  
    Είμαι νέο μέλος στην όμορφη παρέα σας και είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω μία συνταγή μέχρι τωρα δεν ψήφιζα και είδα ότι αξίζει κανείς να γίνει μέλος και να ψηφίζει, να ανταλλάσει ιδέες κτλ.Λοιπόν έφτιαξα τα μπιφτέκια πριν μισή ωρα και δεν έμειναν για αύριο που ήθελα!!Μπραβο τέλεια συνταγή
    #
    Σχόλιο από ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ, 21-12-09  
    etsi opos ta vlepo stin photo mou rxetai na fao kai to lemoni!!!!!
    #
    Σχόλιο από mimmou, 26-12-09  
    Φαινετε υπεροχη η συνταγη. Θα τα δοκιμασουμε σημερα στο BBQ. Και οι οδηγειες πολυ καλες. Μονο, που μιλας για γεμιση που μυριζει Ελλαδα...και μετα μου εχεις ξενη μουσικη.....Παντος μπραβο και ευχαριστο, θα επανελθω με το πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από λυδια7, 27-12-09  
    διαλλεγω 5 πιρουνακια επειδη το αξειζει....ειμαι καινουργια κ εγω στην παρεα σας!!!!!μπραβο garett!!!!
    #
    Σχόλιο από fly, 28-12-09  
    Παρα πολυ ωραία δεν τα είχα δοκιμάσει με την πιπεριά ,δίνει πολύ άρωμα και γεύση!
    #
    Σχόλιο από Μαριετακι, 29-12-09  
    Πολύ όμορφα νόστιμα και μυρωδάτα
    Η πιπεριά υπέροχη
    Μπράβο
    #
    Σχόλιο από Amanda, 30-12-09  
    ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ!!!! Όλοι ξετρελλάθηκαν και ήθελαν κι άλλο, κι άλλο....έφτιαξα και δεύτερη παρτίδα στο καπάκι!!!!
    Garett μου, να' σαι καλά, Καλή Χρονιά να' χεις με υγεία, χαρά και....πολλά και καλά μαγειρέματα! :-)
    #
    Σχόλιο από pan1975, 2-1-10  
    Πολύ καλή η συνταγή!! Δύο παρατηρήσεις μόνο. Πρώτον η ψίχα από μια φρατζόλα ψωμί που έβαλα ήταν περίπου 200 γρμ και ήταν μια χαρά και δεύτερον στο ψήσιμο μου έβγαλαν ζουμιά στη λαδόκολλα και άλλαξα λαδόκολλα στη μέση του ψησίματος...Συμβαίνει και σε σας αυτό?? Κατά τα άλλα σούπερ, πολύ αφράτα και νόστιμα!!
    #
    Σχόλιο από Sol81, 2-1-10  
    Χρόνια πολλά!τα έφτιαξα σήμερα για αύριο που έχω τραπέζι. Λοιπόν, θα πω σχόλια προ δοκιμής και αύριο τα υπόλοιπα. Φανταστική μέθοδος!Βγαίνει τόσο ωραίο κι εύκολα τα σχήμα δίχως να ανοίγει από πουθενά κατά το ψήσιμο! Νερά μου έβγαλε κι εμένα όπως και σε κάποια προηγουμένως, αλλά δεν άλλαξα λαδόχαρτο, το άφησα έτσι, δεν τα επηρέασε νομίζω. Και τέλος, αφού τα μετέφερα σε πιατέλα για να τα φυλάξω, μετά έγλυψα τα δάχτυλά μου και μετά από αυτό δεν μπορώ να περιμένω ως αύριο!ευτυχώς που θα πάω κινέζικο μετά και θα ξεχαστώ. Άύριο πάλι με τις εντυπώσεις όλων. Α και μια ερώτηση, για να τα ζεστάνω αύριο τι πρέπει να κάνω? εγώ σκεφτόμουν νατα βάλω στο φούρνο στους 100βαθμούς για λίγη ώρα ίσα να ζεσταθούν δίχως να καούν . Καμία άλλη πρόταση?
    #
    Σχόλιο από Garrett, 2-1-10  
    Ταψί,φούρνο,αλουμινόχαρτο από πάνω και δώστου να καταλάβει,αλλιώς μικροκυμάτων..έ? Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια!
    #
    Σχόλιο από Sol81, 4-1-10  
    Πολύ πολύ ωραία, μπράβο. Εγώ όμως έβαλα μόνο μοσχαρίσιο κιμά. Ευτυχώς ήταν τεράστια και μου μείνανε να φάω και σήμερα!
    #
    Σχόλιο από maristefan, 5-1-10  
    #
    Σχόλιο από ΡΕΜΙ, 6-1-10  
    Υπέροχα μπιφτέκια!!!!!!!
    Υπέροχη μουσική υπόκρουση!!!!!!
    #
    Σχόλιο από *alicia*, 7-1-10  
    Φαίνεται υπέροχη!! Θα την φτιαξω με την πρωτη ευκαιρια!
    #
    Σχόλιο από MIKAELLA, 8-1-10  
    Πάρα πολύ καλή συνταγή. Τα έφτιαξα χτές και τα έψησα στο γκρίλ. έγιναν φανταστικά!!!!!!
    #
    Σχόλιο από dcroula, 10-1-10  
    Φανταστικά γεμιστά μπιφτέκια. Δεν μου ξέφυγε καθόλου η γέμιση. Το κόλπο με τη λαδόκολλα πολύ πρακτικό. Χρησιμοποίησα μόνο μοσχαρίσιο κιμά. Σ'ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 10-1-10  
    Εμένα πιο πολύ μου άρεσε η γέμιση ξετρελάθηκα. Χρησιμοποίησα αλουμινόχαρτο για το τύλιγμα , πολύ εύκολο και πρακτικό. Με ένα κιλό κιμά βγήκαν 7 μεγάλα και 3 πιο μικρά.
    #
    Σχόλιο από Natassoulini, 14-1-10  
    Πολύ εύκολη η εκτέλεσή τους και γευστικότατα. Αξίζουν τα 5 πιρουνάκια
    #
    Σχόλιο από lenale, 17-1-10  
    Υπέροχα!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

    16 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από stalitsa, 28-12-09  
    400 gr ψιχα ψωμιου σε τι ποσοτητα αντιστοιχει περιπου?? ψιχα απο ενα μετριο ψωμι φτανει? ευχαριστω :)
    #
    Σχόλιο από Garrett, 28-12-09  
    Κατ'αρχήν ευχαριστώ όλες για την προτίμηση και τα πηρουνάκια!! stalitsa ναι. Η ψύχα απο μία φρατζόλα ψωμί είναι ο.κ.
    Sorry, αλλά απο τότε που πήρα ψηφιακή ζυγαριά ''μεγαλοπιάστηκα'' και τα ζυγίζω όλα :-)
    #
    Σχόλιο από nekti, 29-12-09  
    σε αντιστάσεις ψήνονται ή ο αέρας είναι απαραίτητος?
    πιρουνάκια μόλις τα φτιάξω,αν και απο εμφάνιση και σαν ιδέα φυσάνε!!!!
    #
    Σχόλιο από Garrett, 29-12-09  
    nekti, οχι ο αέρας δεν είναι απαραίτητος.Μπορείς να τα βάλεις στην πάνω -πάνω σχάρα και να τα ψήσεις με γκρίλ,ή κλασικά αντιστάσεις πάνω κάτω.
    #
    Σχόλιο από tzoulitsa, 1-2-10  
    γεια σου
    θα ηθελα να μου πεις εαν τα ψησω στα καρβουνα αν θα τα τυλιξω με λαδοκολλα
    επισης αν οταν τα πλασω μπορω να τα φυλαξω στην καταψυξη
    παντως δειχνει πολυ ωραια και ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από 2ΙΟΥι, 3-2-10  
    tzoulitsa ειναι τελεια στα καρβουνα τα εκανα προχτες τα αλειψα με λιγο λαδι παθανε πλακα ολοι οι καλεσμενοι μου μεχρι και η πεθερα μου μου ζητησε την συνταγη μπραβο Garrett και οι οδηγειες σαφεστατες ευχαριστω...
    #
    Σχόλιο από MaRyLiN!!!, 3-2-10  
    paidi emena den mou aresei idiaitera i feta an tin antikatastisw me tiraki ginete??? ti lete tha ine wreo i na min ta dokimasw kan tote???
    #
    Σχόλιο από mimmou, 6-2-10  
    Πραγματικα ειναι θαυμασια τα μπιφτεκια αυτα. Να προσθεσω οτι αριστα μπαινουν και στην καταψυξη. Τα εψισα στο γκριλ χωρις να τα ξεπαγωσω πρωτα, μονο που εβαλα λιγο βουτυρακι στο καθε ενα, γινανε σαν φρεσκα. Για τα καρβουνα, τα αλειφω με λαδι και δεν κολουν στην σχαρα.
    #
    Σχόλιο από Garrett, 6-2-10  
    Άργησα αρκετά να μπώ και βλέπω ότι με τα μπιφτέκια έγινε πανικός!!! Όμορφα. Χαίρομαι που σας άρεσαν και άρεσαν και στους αγαπημένους σας. Σχετικά με τις απορίες σας με πρόλαβαν και με κάλυψαν οι φίλες 2ΙΟΥι και mimmou.Thanks.Όσο για σένα MaRyLiN!!!,βάλε ότι τυρί γουστάρεις.Μη φοβάσαι να δοκιμάζεις!!
    #
    Σχόλιο από ΓΚΙΛΙ, 15-5-10  
    Ήταν τέλεια πραγματικά. Σ΄ευχαριστούμε πολύ, πολύ. Ο άντρας μου ξετρελλάθηκε. Μιά ερώτηση μόνο...γιατί μου βγήκαν λίγο στεγνά;
    #
    Σχόλιο από mariaki87, 10-7-10  
    Άκούγεται τέλειο και θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας!!Απλά ήθελα να ρωτήσω...Με τί μπορώ να το συνοδεύσω?
    #
    Σχόλιο από mariaki87, 10-7-10  
    α και κάτι άλλο διότι είμαι λίγο άσχετη..όταν κοκκινήσουν τα μπιφτέκια απτη μια πλευρά, τα γυρίζω και απτην άλλη μετα?
    #
    Σχόλιο από Sol81, 10-7-10  
    όχι μαρία, δεν χρειάζεται να τα γυρισεις από την άλλη. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με ό,τι θες. Πατατούλες τηγανητές ή φούρνου, ρυζάκι, σαλάτα, ό,τι σου κάνει κέφι!
    #
    Σχόλιο από KIP, 7-3-13  
    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρυγανία τριμμένη αντί για ψωμάκι; Αν ναι πρεπει να προσθέσουμε νερό στη συνταγη; Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από Garrett, 25-3-13  
    KIP φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις φρυγανιά και να προσθέσεις νερό, αλλά μόνο σαν λύση ανάγκης θα το πρότεινα, αν δεν έχεις εύκαιρο ψωμί. Η φρυγανιά συνήθως δίνει αποτέλεσμα λαστιχένιας σαγιονάρας στα μπιφτέκια μας.
    #
    Σχόλιο από Elenaaaki, 20-2-14  
    Παιδιά έχω απορία και επειδή θέλω να τα φτιάξω σήμερα κιόλας πολύ θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει άμεσα! Μπορώ να παραλείψω το αυγό?? Ή να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο?? Ευχαριστώ!

    9 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Ermioni, 2-1-10  
    Garret ετσι τα κανουμε εμεις εδω στην Γερμανια τα μπιφτεκια για τους πελατες μας μονο που χρησιμοποιουμε αλουμινοχαρτο αντι λαδοκολας...ειναι τελεια και πεντανοστημα
    Δοκιμαστε να αλειψετε τον κιμα πριν βαλετε την γεμιση με μουσταρδα και θα ειναι ακομη πιο νοστιμα!!
    #
    Σχόλιο από ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ, 6-1-10  
    Απλά τέλεια!!!!Ο καθένας μας έφαγε από 1 1/2 μπιφτέκι. Στη γέμιση πρόσθεσα και λίγη ελιά....κόλαση!!!!!!
    #
    Σχόλιο από MARILIA, 7-1-10  
    Τελεια!!!! Τα εκααν σαν συνοδευτικο στο χθεσινο γιορτινο τραπεζι και τελικα εγινε το κυριο πιατο....ποιο ρολο χοιρινο...τα μπιφτεκια αυτα εγιναν αναρπαστα!!! Στη γεμιση εβαλα καπαρη, καλη ιδεα και η ελια, θα την δοκιμασω την επομενη φορα!!!
    #
    Σχόλιο από fronimitis, 7-1-10  
    Nοστιμοτατο!Το ειχα φτιαξει και περσι σε στρογγυλη μορφη και μεγαλυτερη ταλαιπωρια,βολικοτατο το "καλτσονε",και προτεινω κασερακι αντι φετας για οσους δεν τα πανε καλα με την οξυτητα της.
    #
    Σχόλιο από Λενούλα, 9-1-10  
    Πάρα πολύ καλή συνταγή!!! Το κολπάκι με τη λαδόκολα έξυπνο, δίπλωσαν πολύ εύκολα. Πρόσθεσα και κόκκινη πιπεριά και λίγο γκούντα. Ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας.
    #
    Σχόλιο από bebinna, 26-1-10  
    Είχα κάνει μια σαλτσούλα με πολύχρωμες πιπεριές και ντοματούλα για μια μακαρονάδα και ήταν πολύ νόστιμη για να πεταχτεί το περίσσευμα ( 4-5 κουταλιές της σούπας όλες και όλες) είπα λοιπόν να την «παντρέψω» με τρίμα φέτας …έτοιμη λοιπόν η γέμιση για τα μπιφτεκάκια. Σου δίνω 5 πιρουνάκια γιατί το «δίπλωμα» του μπιφτεκιού είναι πραγματικά ευφάνταστο. Μεγάλο μπράβο!!! Τόσο καιρό έπλαθα από δω και τρύπαγαν από κει τα φουκαριάρικα τα μπιφτέκια μου, τώρα όμως έμαθα τον τρόπο… Ευχαριστώ κυρίως για την εκτέλεση και έπειτα για την συνταγή σου.
    #
    Σχόλιο από anniokm, 19-4-12  
    Υπέροχα έγιναν!! Τα έφτιαξα με μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο και το άλλο μισό ήταν αρνίσιος κιμάς και όλα τα υπολοιπα υλικά και έγιναν φοβερά!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από amnisia, 23-2-13  
    Συγχαρητήρια..!!! 5 πιρουνάκια φυσικά..Ήταν καταπληκτικά.. Εγώ όμως πρόσθεσα στον κιμά και ένα κύβο λαχανικών, πιπέρι, κύμινο, θυμάρι και λίγη πάπρικα....Είμαι των μπαχαρικών..!!! Επίσης δοκιμάστε να τα γεμίσετε με γραβιέρα και μπείκον...Είναι φανταστικά... Και φυσικά τα άλειψα με μείγμα από λίγο λάδι και μουστάρδα πριν τα βάλω για ψήσιμο..!!
    #
    Σχόλιο από niki15, 23-7-13  
    ta mpiftekia itan eksairetika!ta eftiaksa exthes me merikes parallages kathws mou aresei na paizw me ti vasiki suntagi! Anti gia xudi protimisa na prosthesw mpaxarika kai na ta kanw ligo pio politika, kumino,koliandro,mpaxari kai mosxokarudo kai episis sti gemisi,evala piperia kokkini, oxi flwrinis, den exw vrei allwste sti germania, edw kanoun party oi piperies tricolore,kai anti gia rigani evala merika fulla freskou platufullou vasilikou psilokommena! o filos mou katenthousiastike! Euxaristw polu gia ti vasiki idea!einai uperoxi!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Καταψύχω λαχανικά
    Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, να τα βάλε...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...

    Σχετικές οδηγίες

    Μπιφτεκάκια γεμιστά
    Προστέθηκε από Sitronella
    5
           
           
    (1)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 40 αγαπημένων συνταγών, του/της manvlia
    Συνταγές με Κιμάδες
    Ένα βιβλίο 15 αγαπημένων συνταγών, του/της velina
    Κυρίως Πιατο
    Ένα βιβλίο 13 αγαπημένων συνταγών, του/της mastixa
    me kima
    Ένα βιβλίο 11 αγαπημένων συνταγών, του/της dimi-d
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 66 αγαπημένων συνταγών, του/της sopamar