Marita mpl
Marita mpl @cook_8491059
Athens,

Είναι μια συνταγή που περιέχει κυρίως υλικά που βρίσκονται στο ψυγείο όλων μας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μείγμα συνήθως κολλάει όταν το βάζουμε στο μίξερ, γι'αυτό προσθέτουμε λίγο λαδάκι. Επίσης απλώνουμε με λαδάκι το ταψί για να μη κολλήσουν τα μπιφτέκια.Μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι, άμα το μείγμα είναι πολύ μαλακό. Καλή σας επιτυχία. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα. 

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 2 πατάτες μεγάλες
  2. 2 καρότα
  3. λίγο πιπέρι
  4. αλάτι
  5. 2 σκελίδες σκόρδο
  6. 4 κ.σ. αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε καλά τις πατάτες, τη μελιτζάνα και τα καρότα.

  2. 2

    Ταυτόχρονα ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα αφήνουμε στην άκρη.

  3. 3

    Χτυπάμε καλά τις πατάτες, τη μελιτζάνα και τα καρότα στο μίξερ, αφού έχουν βραστεί καλά.

  4. 4

    Βάζουμε το μείγμα σε μια λεκάνη, προσθέτουμε το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.

  5. 5

    Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, τη τριμμένη φρυγανιά και ξανά ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

  6. 6

    Πλάθουμε μεγάλες ποσότητες(σαν μπιφτέκια)

  7. 7

    Και τα βάζουμε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά στους 200-250 C.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

anak
anak @cook_8457499
όλα καλα μα ειναι εκτος εποχης η μελιτζανα και ο δυοσμος....

Από

Marita mpl
Marita mpl @cook_8491059
στις
Athens,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα