Μπιφτέκια με ρίγανη και δεντρολίβανο

26 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
knorr
knorr @cook_8501103
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να τα σερβίρετε τοποθετώντας πάνω σε κάθε ένα από τα μπιφτέκια μία φέτα τομάτα και μία λεπτή φέτα, τυρί φέτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4 άτομα
  1. 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  2. 1 κύβο Bοδινού Κnorr
  3. 1 μέτριο κρεμμύδι
  4. 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  5. 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  6. 1 κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  7. 1 κ.σ. δεντρολίβανο αποξηραμένο
  8. 1 κ.σ. ρίγανη
  9. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα τηγανάκι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον κύβο βοδινού και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα το κρεμμύδι.

  2. 2

    Σε μία λεκάνη, βάζουμε τον κιμά, το σοταρισμένο κρεμμύδι και όλα τα υπόλοιπά μας υλικά και ανακατεύουμε καλά με μία κουτάλα.

  3. 3

    Σχηματίζουμε τα μπιφτέκια μας, και τυλίγουμε το καθένα ξεχωριστά με διαφανή μεμβράνη.

  4. 4

    Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.

  5. 5

    Τα μεταφέρουμε σε ταψί.

  6. 6

    Τοποθετούμε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου και ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ για 10-12 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα