Μπιφτέκια με σως μουστάρδα-πορτοκάλι
Εύκολα μπιφτέκια στο φούρνο με σως από μουστάρδα,πορτοκάλι και μυρωδικά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μουλιάζουμε το ψωμί.
-
2
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
-
3
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά,το ψωμί,τα αυγά,το κρεμμύδι,λίγο αλάτι,λίγο πιπέρι και ρίγανη,την κέτσαπ.
-
4
Ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ομοιογενές μείγμα.
-
5
Πλάθουμε τα μπιφτέκια σε αρκετά μεγάλο μέγεθος και τα τοποθετούμε στο ταψί (με λίγο λάδι).
-
6
Κόβουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε στο ταψί.
-
7
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε την μουστάρδα,τον χυμό και το νερό.
-
8
Περιχύνουμε πάνω από τα μπιφτέκια και ψήνουμε για περίπου μια ώρα στους 200 βαθμούς.
Σχόλια (12)