Μπισκότα Βουτύρου ό,τι καλύτερο έχετε φάει ποτέ!
Αν θέλετε να φτιάξετε τα πιο νόστιμα, θεϊκά, μπισκότα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα, χωρίς πολλή ζάχαρη και σε ελάχιστο χρόνο και φυσικά καλύτερα από το καλύτερο ζαχαροπλαστείο, αυτή είναι η συνταγή που ψάχνετε. Αξίζει να τα δοκιμάσετε!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα μπισκοτάκια τα ψήνουμε πάνω σε λαδόκολλα. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν και έπειτα τα βάζουμε στην πιατέλα μας. Καλή Επιτυχία!
Υλικά
-
250 γρ. βούτυρο γάλακτος
-
4 κ.σ. ζάχαρη
-
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
-
1 κ.γ. βανίλια
-
λίγο αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε σε ένα μπολ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα (περίπου 5 λεπτά).
-
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια και το αλάτι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
-
3
Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι σαν να ζυμώνουμε για να ενσωματωθεί το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά.
-
4
Το μείγμα δεν πρέπει να είναι σφιχτό αλλά απαλό.
-
5
Στη συνέχεια με ένα κουταλάκι βάζουμε το μείγμα μας σε ένα κορνέ για να κάνουμε τα μπισκοτάκια. Εγώ κάνω μπουκίτσες. Νομίζω βγαίνουν γύρω στα 50 αλλά μικρά.
-
6
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για περίπου 20-23 λεπτά ανάλογα το φούρνο σας. Τα βγάζουμε μόλις ροδίσουν.
Σχόλια (26)