Μπισκότα βουτύρου σε 15 λεπτά

Bαθμολογία: 4.5417
       
 
48 ψήφοι
natasoulini, 23.01.10

Περιγραφή

Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.

Μπισκότα βουτύρου σε 15 λεπτά
photo: ΚΑΡΜΕΝ

Τι χρειαζόμαστε:

  • 470 γραμμάρια βούτυρο
  • 175 γραμμάρια ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 650 γραμμάρια αλεύρι
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Μπισκότα
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Αβγά , Βούτυρο
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 20' (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 20' (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Βάζω σε ένα μπωλ το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Βήμα 2
2) και τα χτυπώ με το μίξερ πολύ καλά για περίπου 5-10 λεπτά.
Βήμα 3
3) Προσθέτω ένα ένα τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα.
Βήμα 4
4) Προσθέτω το αλεύρι και συνεχίζω το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχω ένα ομοιογενές μίγμα το οποίο θα κολλάει.
Βήμα 5
5) Βάζω το μίγμα σε κορνέ. Φτιάχνω τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Βήμα 6
6) Ψήνω στους 160 με 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν ελαφρά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Παραλλαγές:

1. Βουτώ την άκρη του μπισκότου αφού ψηθεί σε λιωμένη κουβερτούρα και αραδιάζω σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα.

2. Φτιάχνω μπισκότα γεμιστά βάζοντας μαρμελάδα ανάμεσα σε δυο μπισκότα ώστε να κολλήσουν.

3.  Βουτώ την άκρη του μπισκότου σε λίγη ζεστή μαρμελάδα και στη συνέχεια σε καβουρδισμένο αμύγδαλο.

Ευχαριστούμε την eliza04 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

 

Σχετικές συνταγές

    60 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από tsoyrekaki, 31-1-10  
    ωραία η συνταγή σου και μου φαίνεται πανεύκολη πέσμου σε παρακαλώ τι αλεύρι θέλει?κανονικό σκληρό η φαρίνα??
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 31-1-10  
    Κι εγώ τα έχω φτιάξει,είναι φανταστικά,η συνταγή είναι από τις γλυκές αλχημείες. Εγώ βάζω και μία βανιλίτσα και αλεύρι για όλες τις χρήσεις.Όταν ετοιμάσουμε την ζύμη μας πρέπει να τα φτιάξουμε γρήγορα,γιατί όσο αργούμε σκληρένει λόγο του βούτυρου.
    Τα ψήνω στον αέρα στους 160.
    #
    Σχόλιο από tsoyrekaki, 31-1-10  
    a ωραία ευχάριστο για την πληροφορία για το αλεύρι αν είναι με τις αντίστασης πόση ώρα θέλουν μέχρι να ροδίσουν όπως λέει η συνταγή?
    #
    Σχόλιο από redhair, 31-1-10  
    την έχω φτιαξει όταν την είδα
    τελειααα
    #
    Σχόλιο από natasoulini, 1-2-10  
    Εμένα μου πήραν περίπου μισή ώρα γιατί τα έκανα λίγο μεγάλα. Αλεύρι χρησιμοποίησα για όλες τις χρήσεις. Ευχαριστώ για τα πηρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από woochoogirl, 1-2-10  
    Έβαλα λιγότερο αλεύρι από ότι έλεγε με αποτέλεμα να μη σταθούν τα μπισκότα, και να απλωθούν σαν κεικ στο ταψί όταν ανέβηκε η θερμοκρασία. Με τα πολλά ψήθηκαν αλλά, δε βλέπονται. Παρ'όλα αυτά είναι πεντανόστιμα. Δε βαθμολογώ γιατί θα αδικήσω τη συνταγή με τη δική μου βλακεία. Α ρε Παρλιάρε! Τα λες να μην κάνουμε τα δικά μας, αλλά ποιος σ'ακούει?
    #
    Σχόλιο από ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, 1-2-10  
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΟΥΤΥΡΟ>
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 7-2-10  
    Ειναι πολυ νοστιμα,αλλα...το πρωτο ταψι απλωσαν και εγιναν σχεδον ενα μεγαλο μπισκοτο,εβαλα λιγο αλευρι παραπάνω στην υπόλοιπη ζυμη και σταθηκαν πιο καλα,κατι δεν ειναι σωστο στις αναλογιες αλευρι -βουτυρο,ειναι ομως ωραια στη γευση.Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από stroumfita, 7-2-10  
    Παρα πολύ ωραια! Οτι πρεπει για το καφεδακι μας!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 8-2-10  
    Πάρα πολύ νόστιμα.Τους έβαλα μέσα μερέντα και από πάνω λιωμένη κουβερτούρα με αμυγδαλόψιχα.
    Τέλεια έγιναν!!!
    #
    Σχόλιο από chocoaddict, 17-3-10  
    Ημουν σιγουρη οτι εφοσον είναι του παρλιαρου η συνταγη θα ηταν τελεια!οντως τελεια!με πρεσσα τα εκανα.Στέλνω και φώτο.
    #
    Σχόλιο από Marisa78, 25-4-10  
    πολυ καλα τα μπισκοτακια! μου πετυχαν μια χαρα. τα βουτηξα σε λιωμενη κουβερτουρα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο . τελεια ειναι!
    #
    Σχόλιο από vingelit, 30-6-10  
    πολύ νόστιμα και μυρωδάτα!!και εγώ πρόσθεσα
    περισσότερο αλεύρι για να σταθούν καλύτερα!
    #
    Σχόλιο από dmag, 10-10-10  
    εμενα παλι δεν απλωσαν αντιθετα σε οψη ειναι πολυ ωραια. Ομως χρειαστηκαν περιπου 50 λεπτα για να ροδισουν ελαφρως(δεν πειραζει)και σχετικα με την γευση το μπισκοτακι ανεξαρτητα απο την μαρμελαδα το βρισκω προσωπικα λιγο αγλυκο και κατα την γνωμη μου λειπει λιγο αρωμα πχ. βανιλια η ξυσμα πορτοκαλιου. Περιμενα κατι παραπανω :(
    #
    Σχόλιο από mariposa, 20-10-10  
    Πάρα πολύ ωραία μπισκοτάκια...ειδικά για συνοδεία με τον καφέ... Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη... Απλά μου πήρε λίγο περισσότερο στο ψήσιμο γιατί τα έκανα λίγο μεγάλα...
    #
    Σχόλιο από mariposa, 20-10-10  
    Και ξέχασα να πω, πως χρησιμοποίησα αλεύρι απ (γιατί αυτό είχα μόνο) και όλες τις αναλογίες έτσι όπως τις αναφέρει η συνταγή
    #
    Σχόλιο από martha2, 14-11-10  
    Την έχω φτιάξει τη συνταγή και άλλες φορές αλλά αυτή ήταν η πιο πετυχημένη. Και αυτό γιατί αντικατέστησα τη μισή ποσότητα βουτύρου με φυτίνη, συγκεκριμένα αυτή που περιέχει βούτυρο. Έγιναν πιο τριφτά και πολύ πιο μυρωδάτα χωρίς να προσθέσω κάτι επιπλέον ή να αλλάξω κάτι. Αξίζουν 5 πιρουνάκια σίγουρα.
    #
    Σχόλιο από karavour, 1-12-10  
    Δεν μου πολυάρεσαν. Μύριζουν έντονα βουτυρίλα και σπάνε πολύ εύκολα. Και φυσικά τα 15 λεπτά προετοιμασίας που γράφεις δεν ισχύουν! 15 λεπτά θέλει μόνο το μίξερ. Μετά θες καμιά ώρα για να τα φτοιάξεις με το κορνέ και να γίνουν σαν τα κλασικά βουτήματα του φούρνου.
    Α, και πρόσθεσα και μια βανίλια για να σπάσει λίγο η μυρωδιά του βουτύρου, αλλά πάλι μου ερχόταν! Πολύ βούτυρο βρε παιδί μου, αλλά...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Γούστα είναι αυτά
    #
    Σχόλιο από natasoulini, 1-12-10  
    Σε ευχαριστώ karavour και για τα πηρουνάκια και για το σχόλιο σου.
    #
    Σχόλιο από thomaei, 1-12-10  
    Τα εφτιαξα !!!μολις τωρα εσβησα την κουζινα βγηκαν πολυ ωραια τα μπισκοτα , ομως προσθεσα 50γρ ακομα ζαχαρη για πιο γλυκια γευση και δεν ειχα βουτυρο και εβαλα μαργαρινη και άλευρι για ολες της χρησεις !!! τα κοριτσακια μου δεν τα χορταινουν .... οτι πρεπει να βαλω στη μεγαλη μου αυριο στον παιδικο για το πρωινο της κολατσιο!!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    47 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από redhair, 31-1-10  
    την έχω φτιαξει όταν την είδα
    τελειααα
    #
    Σχόλιο από woochoogirl, 1-2-10  
    Έβαλα λιγότερο αλεύρι από ότι έλεγε με αποτέλεμα να μη σταθούν τα μπισκότα, και να απλωθούν σαν κεικ στο ταψί όταν ανέβηκε η θερμοκρασία. Με τα πολλά ψήθηκαν αλλά, δε βλέπονται. Παρ'όλα αυτά είναι πεντανόστιμα. Δε βαθμολογώ γιατί θα αδικήσω τη συνταγή με τη δική μου βλακεία. Α ρε Παρλιάρε! Τα λες να μην κάνουμε τα δικά μας, αλλά ποιος σ'ακούει?
    #
    Σχόλιο από ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, 1-2-10  
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΟΥΤΥΡΟ>
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 7-2-10  
    Ειναι πολυ νοστιμα,αλλα...το πρωτο ταψι απλωσαν και εγιναν σχεδον ενα μεγαλο μπισκοτο,εβαλα λιγο αλευρι παραπάνω στην υπόλοιπη ζυμη και σταθηκαν πιο καλα,κατι δεν ειναι σωστο στις αναλογιες αλευρι -βουτυρο,ειναι ομως ωραια στη γευση.Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από stroumfita, 7-2-10  
    Παρα πολύ ωραια! Οτι πρεπει για το καφεδακι μας!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 8-2-10  
    Πάρα πολύ νόστιμα.Τους έβαλα μέσα μερέντα και από πάνω λιωμένη κουβερτούρα με αμυγδαλόψιχα.
    Τέλεια έγιναν!!!
    #
    Σχόλιο από chocoaddict, 17-3-10  
    Ημουν σιγουρη οτι εφοσον είναι του παρλιαρου η συνταγη θα ηταν τελεια!οντως τελεια!με πρεσσα τα εκανα.Στέλνω και φώτο.
    #
    Σχόλιο από Marisa78, 25-4-10  
    πολυ καλα τα μπισκοτακια! μου πετυχαν μια χαρα. τα βουτηξα σε λιωμενη κουβερτουρα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο . τελεια ειναι!
    #
    Σχόλιο από vingelit, 30-6-10  
    πολύ νόστιμα και μυρωδάτα!!και εγώ πρόσθεσα
    περισσότερο αλεύρι για να σταθούν καλύτερα!
    #
    Σχόλιο από dmag, 10-10-10  
    εμενα παλι δεν απλωσαν αντιθετα σε οψη ειναι πολυ ωραια. Ομως χρειαστηκαν περιπου 50 λεπτα για να ροδισουν ελαφρως(δεν πειραζει)και σχετικα με την γευση το μπισκοτακι ανεξαρτητα απο την μαρμελαδα το βρισκω προσωπικα λιγο αγλυκο και κατα την γνωμη μου λειπει λιγο αρωμα πχ. βανιλια η ξυσμα πορτοκαλιου. Περιμενα κατι παραπανω :(
    #
    Σχόλιο από mariposa, 20-10-10  
    Πάρα πολύ ωραία μπισκοτάκια...ειδικά για συνοδεία με τον καφέ... Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη... Απλά μου πήρε λίγο περισσότερο στο ψήσιμο γιατί τα έκανα λίγο μεγάλα...
    #
    Σχόλιο από mariposa, 20-10-10  
    Και ξέχασα να πω, πως χρησιμοποίησα αλεύρι απ (γιατί αυτό είχα μόνο) και όλες τις αναλογίες έτσι όπως τις αναφέρει η συνταγή
    #
    Σχόλιο από karavour, 1-12-10  
    Δεν μου πολυάρεσαν. Μύριζουν έντονα βουτυρίλα και σπάνε πολύ εύκολα. Και φυσικά τα 15 λεπτά προετοιμασίας που γράφεις δεν ισχύουν! 15 λεπτά θέλει μόνο το μίξερ. Μετά θες καμιά ώρα για να τα φτοιάξεις με το κορνέ και να γίνουν σαν τα κλασικά βουτήματα του φούρνου.
    Α, και πρόσθεσα και μια βανίλια για να σπάσει λίγο η μυρωδιά του βουτύρου, αλλά πάλι μου ερχόταν! Πολύ βούτυρο βρε παιδί μου, αλλά...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Γούστα είναι αυτά
    #
    Σχόλιο από natasoulini, 1-12-10  
    Σε ευχαριστώ karavour και για τα πηρουνάκια και για το σχόλιο σου.
    #
    Σχόλιο από eraki, 5-5-11  
    Θα έβαζα παραπάνω αν δεν ήταν τόσο μα τόσο έντονη η βουτυρίλα...γενικά ωραία γεύση,λείπει κάποιο μπαχαρικό πχ κανέλα κι απλώνουν λίγο αλλά δεν ενοχλεί αυτό. Να τη δοκιμάσετε μόνο αν σας αρέσει το βούτυρο πάαααρα πολύ. Από τον Παρλιάρο, επειδή τον παρακολουθώ, περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα.
    #
    Σχόλιο από matstath, 27-9-11  
    θέλει πολύ ώρα χτύπιμα το βούτυρο και η ζάχαρη!!! τουλάχιστον 10-15 λεπτα προσθέτω και τα αυγα και συνεχίζω το χτύπιμα!!!θέλει πολύ ώρα!!και καθόλου ξεκούρασι η ζύμη ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο αλεύρι!!! προσοχή ότο λέει η συνταγή κορίτσια!!!!!
    #
    Σχόλιο από elenakappa, 28-9-11  
    καλημέρα σου επανέρχομαι νομιζα οτι ηταν λαθος αλλα ξανα,πηκα στο internet και ειχα
    σωστα γραμμένα !κάτι δεν μου παει καλά στην αναλογια βουτυρο με αλευρι!ευχαριστω θα το προσπαθησω ξανα αν και εκανα δικη μου συνταγη θα την ανεβασω
    #
    Σχόλιο από totoula, 13-1-12  
    Αν και εβαλα μαλακο βουτυρο, αυτο στο μπουκαλι, μου σταθηκανε μια χαρα! Θα τα ηθελα λιγο πιο μαλακά,ισως φταιει και το οτι δεν ηταν πολυ χροντρα τα δικα μου...Παντως ειναι πολυ ευκολη συνταγη κ για πρωτη φορα ειμαι ικανοποιημενη! Ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από deskon, 15-1-12  
    πολυ νοστιμη αλλα θα θελα να ηταν λιγο πιο γλυκα . Αλλα οντος ειναι πολυ γρηγορη. Μραβο.!!


    #
    Σχόλιο από aggalexa, 2-2-12  
    Ενθουσιαστήκαμε όλοι, ακόμα και οι δύσκολοι "πελάτες"!
    Όμως δυσκολεύτηκα απίστευτα να τα πλάσω. Τόσο που, παρά την τέλεια γεύση τους, δεν τολμώ να τα ξαναφτιάξω πριν πάρω πρέσσα μπισκότων.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    7 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από tsoyrekaki, 31-1-10  
    ωραία η συνταγή σου και μου φαίνεται πανεύκολη πέσμου σε παρακαλώ τι αλεύρι θέλει?κανονικό σκληρό η φαρίνα??
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 31-1-10  
    Κι εγώ τα έχω φτιάξει,είναι φανταστικά,η συνταγή είναι από τις γλυκές αλχημείες. Εγώ βάζω και μία βανιλίτσα και αλεύρι για όλες τις χρήσεις.Όταν ετοιμάσουμε την ζύμη μας πρέπει να τα φτιάξουμε γρήγορα,γιατί όσο αργούμε σκληρένει λόγο του βούτυρου.
    Τα ψήνω στον αέρα στους 160.
    #
    Σχόλιο από tsoyrekaki, 31-1-10  
    a ωραία ευχάριστο για την πληροφορία για το αλεύρι αν είναι με τις αντίστασης πόση ώρα θέλουν μέχρι να ροδίσουν όπως λέει η συνταγή?
    #
    Σχόλιο από natasoulini, 1-2-10  
    Εμένα μου πήραν περίπου μισή ώρα γιατί τα έκανα λίγο μεγάλα. Αλεύρι χρησιμοποίησα για όλες τις χρήσεις. Ευχαριστώ για τα πηρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από elenakappa, 7-10-11  
    ξανακάνω την συνταγή και αυτη την φορά είναι απίθανα και γευστικά !βέβαια μπηκα στην ιστοσελίδα του μεγκα και ειδα την παρασκευή τους βέβαια οπως λέει και ο σοφός λαός μας κάθε εμπόδιο για καλό λόγω αποτυχίας της συνταγής αυτης απο δικό μου μάλλον σφάλμα έβγαλα δική μου συνταγή με βουτυρο πάλι αλλα αυτά τα μπισκοτάκια ειναι πολυ νόστομα και τα κόβω με κουπ πατ η ζύμη έχει την υφη του κουραμπιε προσπάθησα να ανεβάσω φωτο αλλα πάντα υπάρχει πρόβλημα με το μεγεθος τα εχω ανεβάσειf/b στο καλη επιτυχία σε οτι κάνεις
    #
    Σχόλιο από Ilovegoodfood, 1-12-12  
    Κορίτσια ποσα περιπου κομματια βγαζει αυτη η δοση? θα μου πειτε, αναλογα με το μεγεθος βεβαια...ποσες φουρνιες περιπου ομως? Ευχαριστω!
    #
    Σχόλιο από vivith, 30-8-13  
    πολυ ωραια!να εισαι καλα!αυτα με το κερασακι που βλεπω στις φωτο,το βαζετε οριν το ψισιμο φανταζομαι.σωστα?

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από martha2, 14-11-10  
    Την έχω φτιάξει τη συνταγή και άλλες φορές αλλά αυτή ήταν η πιο πετυχημένη. Και αυτό γιατί αντικατέστησα τη μισή ποσότητα βουτύρου με φυτίνη, συγκεκριμένα αυτή που περιέχει βούτυρο. Έγιναν πιο τριφτά και πολύ πιο μυρωδάτα χωρίς να προσθέσω κάτι επιπλέον ή να αλλάξω κάτι. Αξίζουν 5 πιρουνάκια σίγουρα.
    #
    Σχόλιο από thomaei, 1-12-10  
    Τα εφτιαξα !!!μολις τωρα εσβησα την κουζινα βγηκαν πολυ ωραια τα μπισκοτα , ομως προσθεσα 50γρ ακομα ζαχαρη για πιο γλυκια γευση και δεν ειχα βουτυρο και εβαλα μαργαρινη και άλευρι για ολες της χρησεις !!! τα κοριτσακια μου δεν τα χορταινουν .... οτι πρεπει να βαλω στη μεγαλη μου αυριο στον παιδικο για το πρωινο της κολατσιο!!!!!
    #
    Σχόλιο από vicky_vk_2006, 15-9-11  
    Εμείς τα φτιάξαμε χθες το απογευματάκι και θα πω οτι ήδη εχουν μείνει τα μισά. Εγώ απλά αντικατέστησα όλο το βούτυρο με μαργαρίνη κ πρόσθεσα λίγο γάλα γιατί μου φαίνονταν κάπως στεγνά. Ανά δύο τα γεμισα με μαρμελάδα κ είναι ΥΠΕΡΟΧΑ. Ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή..!!!
    #
    Σχόλιο από elenakappa, 22-9-11  
    κοριτσια εγω την επαθα απο δικη μου βλακει εγραψα λαθος την ποσοτητα αλευριου στο τετραδιο συνταγων μου αλλα και παλι πιστευω οτι θελει που περισσοτερο αλευρι!οπως και της ζουζουνελ απλωσανε και γινανε ενα μηπως θελουν ψυγειο για να σφιξει το βουτυρο?παντως ειναι νοστιμα
    #
    Σχόλιο από mellybelly, 13-12-12  
    Κι εγώ αυτά τα μπισκοτάκια φτιάχνω με μια μικρή παραλλαγή (250γρ άχνη ζάχαρη, 750γρ αλεύρι, 1κ.γ. μπεικιν, 2 αυγά και 400γρ βούτυρο) έτσι την είχα αντιγράψει από τον Παρλιάρο και γίνονται τραγανά και αφράτα!
    #
    Σχόλιο από -Korinaki-, 27-12-12  
    Έκανα τη ζύμη και χρησιμοποίησα αγελαδινό βούτυρο και την άπλωσα σε 3 φόρμες σιλικόνης (χιονάνθρωπο, καρδιά, δέντρο) και έφτιαξα 3 μεγάλα μπισκότα! Τα άφησα να κρυώσουν και έπειτα τα διακόσμησα με άχνη, χρωματιστά κουφετάκια και λιωμένη σοκολάτα και αφού κρύωσαν πάλι, τα τύλιξα χωριστά σε μεμβράνη και έπειτα σε χρωματιστό φιλμ και τα έδεσα με κορδελίτσες! Τα χάρισα και τα καταχάρηκαν! Μοσχοβόλησε ο τόπος!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τα μυστικά του μπισκότου
    Μήπως προσπαθείτε να πετύχετε το τέλειο μπισκότ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...

    Σχετικές οδηγίες

    Μπισκοτάκια βουτύρου χρωματιστά
    Προστέθηκε από vasiliki ver
    5
           
           
    (1)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 178 αγαπημένων συνταγών, του/της Πριγκιπισσα
    panos  book
    Ένα βιβλίο 200 αγαπημένων συνταγών, του/της panos777
    Κουλουράκια - Μπισκότα
    Ένα βιβλίο 28 αγαπημένων συνταγών, του/της july88
    μπισκοτα
    Ένα βιβλίο 139 αγαπημένων συνταγών, του/της glikoula
    ΜΠΙΣΚΟΤΑ/ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ
    Ένα βιβλίο 24 αγαπημένων συνταγών, του/της kikinas