κύρια φωτογραφία συνταγής Μπισκότα δίχρωμα
helen38
helen38 @cook_8450586

Είναι ωραιότατα μπισκοτάκια που είδα σε κάποια εκπομπή σε κάποιο κανάλι. Την έκανα και είναι καταπληκτική. Τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου τα λάτρεψαν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε αντί για σκόνη κακάο να προσθέσουμε σκόνη σοκολάτας. Έτσι γίνονται πιο γλυκά.Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε αμύγδαλα ή κομμάτια σοκολάτας.Μπορούμε να τα κάνουμε και χωρίς το κακάο και να γίνουν μόνο άσπρα και μετά να βουτήξουμε τη μια μεριά τους σε λιωμένη σοκολάτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
  1. 250 gr μαργαρίνη
  2. 250 gr ζάχαρη
  3. 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  4. 1 βανίλια
  5. ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
  6. αλεύρι φαρίνα όσο πάρει για να γίνει μια μαλακή ζύμη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μίξερ χτυπάμε πολύ καλά βούτυρο με ζάχαρη.

  2. 2

    Ρίχνουμε τα αυγά, το ξύσμα, τη βανίλια και το χυμό του πορτοκαλιού.

  3. 3

    Ρίχνουμε το μπέικιν στο αλεύρι και ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά στο μίξερ, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη για να πλάθονται τα μπισκότα μας.

  4. 4

    Χωρίζουμε τη ζύμη στη μέση. Στη μισή ζύμη προσθέτουμε το κακάο μέχρι να γίνει σοκολατένια.

  5. 5

    Ανοίγουμε δύο φύλλα (ένα άσπρο και ένα σοκολατένιο), τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και βάζουμε αυτό το ρολό στο ψυγείο να κρυώσει λιγάκι.

  6. 6

    Το κόβουμε φέτες και το πατάμε λίγο με τα χέρια.

  7. 7

    Ψήνουμε στους 180° μόνο για 15 λεπτά και καλή μας όρεξη

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

Καρολίνα
Καρολίνα @cook_karoline
ειναι φοβερα τα εφτιαξα και τα λατρεψε ολοι οικογενια....!!!

Από

helen38
helen38 @cook_8450586
στις