Μπισκότα Γεμιστά
Σοκολατένια μπισκότα γεμιστά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Διακοσμηστε με τρούφα ή τριμμένους ξηρούς καρπούς..
Υλικά
-
400 γρ αλεύρι
-
200 γρ ζάχαρη
-
1 αυγό
-
100 γρ βούτυρο
-
1 φακελάκι μπέικιν
-
100 γρ κουβερτούρα
-
4 κουταλιές κακάο
-
2 βανίλιες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα και το αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε την ζάχαρη και χτυπάμε καλά μέχρι να λιώσει.
-
2
Σε ένα μπολ ανακατέβουμε τις σκόνες, αλεύρι, μπέικιν, βανίλιες, κακάο.
-
3
Μόλις λιώσει η ζάχαρη και έχει κρυώσει το μίγμα ρίχνουμε το αυγό και χτυπάμε.
-
4
Τέλος προσθέτουμε το μίγμα σκόνης που έχουμε προηγουμένως φτιάξει και κάνουμε μία σφιχτή ζύμη.
-
5
Πλάθουμε μικρά μπισκότα πάχους 1 εκατοστού και διαμέτρου 2 με 3 εκατοστά το πολύ. Στο πρώτο ταψί αφήστε μεγάλο κενό ανάμεσα για να δείτε τις σωστές αποστάσεις. Φουσκώνουν αρκετά.
-
6
Τα γεμίζετε με μερέντα και τα κολλάτε !!!Τα παιδιά ξετρελαίνονται.
Σχόλια (25)