Μπισκότα κανέλας

Bαθμολογία: 4.6688
       
 
160 ψήφοι
athinangel, 25.11.09

Περιγραφή

Πεντάνοστιμα μπισκότα κανέλας που θυμίζουν τα μπισκότα Goody που τρώγαμε μικροί! Αφιερωμένη στους λάτρεις της κανέλας!

Μπισκότα κανέλας

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα λευκή ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 2 βανίλιες (σκόνη)
  • 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά σούπας κανέλα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 3 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο
  • Λίγη χοντρή ζάχαρη (λευκή ή καστανή) για πασπάλισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Μπισκότα
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Αβγά
Φτιάχνει: περίπου 50 μπισκότα
Κόστος:
(11 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(11 ψήφοι)
Προετοιμασία: 32' (10 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 25' (10 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε πρώτα τα ασπράδια και κατόπιν τους κρόκους.
  2. Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι και συνεχίζουμε με το αλεύρι.
  3. Έχουμε πλέον μία ζύμη που δεν κολλάει και τη βάζουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο τυλιγμένη σε μεμβράνη.
  4. Έπειτα την ανοίγουμε με τη βοήθεια του πλάστη σε πάχος περίπου 0,5 cm και χρησιμοποιώντας κουπάτ κόβουμε σε σχέδια της αρεσκείας μας.
  5. Τοποθετούμε τα μπισκότα (επάνω σε λαδόκολα) στο ταψί και πασπαλίζουμε με τη χοντρή ζάχαρη.
  6. Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 20 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προτιμώ όταν ανοίγω τη ζύμη με τον πλάστη να την έχω πάνω σε λαδόκολα. Εναλλακτικά μπορείτε απλά να αλευρώσετε την επιφάνειά σας.

Σχετικές συνταγές

    199 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Nataly, 1-12-09  
    Eπανέρχομαι με την γνωστή ερώτηση. όποιος δεν έχει μίξερ απλά χτυπάει το μείγμα περισσότερο?ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από MariaV, 3-12-09  
    Φοβερα και πανευκολα!!!Εγω δεν εβαλα ζαχαρη απο πανω.Τα εφτιαξα προχτες που στολιζαμε το δεντρο και μοσχομυρισε το σπιτι...Χριστουγεννα.Χρονια πολλα!!!!
    #
    Σχόλιο από athinangel, 3-12-09  
    Nataly, δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς μίξερ αλλά φαντάζομαι μια χαρά θα γίνει εφόσον χτυπηθούν καλά τα πρώτα υλικά (βούτυρο-ζάχαρη-αβγά). Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει ένα μίξερ φέτος!

    MariaV, εμένα μοσχομύριζε το σπίτι μου δύο μέρες! :)
    #
    Σχόλιο από Giota Papadaki, 18-12-09  
    Πρεπει να ειναι υπεροχα!Οταν λες κουπα ειναι του τσαγιου η του καφε?
    #
    Σχόλιο από xara21, 18-12-09  
    Λατρεύω τα μπισκότα κανέλας, θα τα κάνω σύντομα για να δοκιμάσω την συνταγή σου!
    #
    Σχόλιο από babystar, 4-1-10  
    Η κανέλα είναι η αδυναμία μου και χτες που έκανα αυτά τα κουλουράκια, μύρισε όλο το σπίτι!Πήγαιναν τέλεια με τον καφέ που ήπιε σήμερα το πρωί η γυναικοπαρέα και ξετρελλάθηκαν όλες!
    #
    Σχόλιο από athinangel, 5-1-10  
    Giota Papadaki, όταν λέω κούπα δεν εννοώ το φλιτζάνι. Εγώ χρησιμοποίησα την κούπα του nescafe.
    babystar,νομίζω είναι εξαιρετικά για συνοδεία καφέ ;)
    #
    Σχόλιο από miss piggy, 17-1-10  
    πολύ νόστιμα τα μπισκοτάκια, τα κάνω πολύ συχνά και αρέσουν πολύ και στην μικρή μου
    #
    Σχόλιο από dragonfly, 19-1-10  
    Εγιναν παρα πολυ νοστιμα,εγω προσθεσα και λιγο σουσαμι μαζι με τη ζαχαρη απο πανω κ του εδωσε ξεχωριστη γευση,χαιρετισμους απο ιταλια...!!!
    #
    Σχόλιο από EmmaL, 18-2-10  
    Λατρεύω οτιδήποτε με κανέλλα!!!! Δοκίμασα την συνταγή προχθές, αλλά η ζύμη μου κολλούσε πάρα πολύ. Αναγκάστηκα να προσθέσω αρκετό αλεύρι παραπάνω (περίπου ½ με 1 κούπα έξτρα!) για να την φτάσω σε σημείο που να μπορώ να την ανοίξω χωρίς πρόβλημα, με αποτέλεσμα να βγουν τα κουλουράκια πανέμορφα μεν αλλά πολύ σκληρά δε. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να έκανα λάθος? Χρησιμοποιώ στις μετρήσεις των υλικών δοσομετρητές μεταλλικούς της αγοράς και όχι κάποια κούπα καφέ.
    #
    Σχόλιο από tasoulitsakp, 22-2-10  
    Σου βγήκαν πολύ σφιχτά γιατί πρόσθεσες παραπάνω αλεύρι. Για να βγουν τραγανά, θα πρέπει η ζύμη να κολλάει στα χεριά.
    #
    Σχόλιο από EmmaL, 24-2-10  
    Ευχαριστώ για την επισύμανση. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην βγούν τόσο σκληρά. Απλά εβαλα παραπάνω αλεύρι γιατι λέει στη συνταγή οτι η ζύμη δεν πρέπει να κολλάει... και η δικιά μου κολλούσε αρκετά.
    #
    Σχόλιο από Molly, 19-3-10  
    Καταπληκτικά!!!Πεντανόστιμα!!!
    #
    Σχόλιο από kessy, 22-3-10  
    πανεύκολα και πεντανόστιμα!Ο γιος μου έφαγε 3 πριν ψηθούν!!5 πιρουνάκια από όλους μας!!Α, εγώ έβαλα παραπάνω κανέλλα γιατί μας αρέσει.
    #
    Σχόλιο από kitro, 27-4-10  
    πολυ νοστιμα τα μπισκοτακια.με τον καφε οτι πρεπει και οχι μονο.οταν ανοιγα το φυλλο το ειχα απλωσει σε λαδοκολα απο κατω και απο πανω και ετσι δεν ειχα καθολου προβλημα με τη ζυμη.απλως τα πρωτα μου καϊκανε λιγο.
    #
    Σχόλιο από laxanaki, 3-5-10  
    #
    Σχόλιο από voula_val, 25-5-10  
    Ενθουσιάστηκα διαβάζοντας τη συνταγή και ξεκίνησα να την κάνω. Δυστυχώς δν τα κατάφερα. Αρχικά η ζύμη δν μου κολλούσε στα χέρια, όταν όμως την έβγαλα απο το ψυγείο δν με ικανοποίησε γιατί κολλούσε στα χέρια ενώ πρόσθεσα αλεύρι. Περιμένω τη συμβουλή σας καθώς μ' αρέσει η συνταγή και θέλω να την πετύχω!
    #
    Σχόλιο από Πανδώρα, 12-6-10  
    Μοσχοβόλισε το σπίτι!!!
    #
    Σχόλιο από bebinna, 16-6-10  
    Δεν χρησιμοποίησα μίξερ τα χτύπησα με το σύρμα στο χέρι και ακολούθησα όλες τις άλλες οδηγίες πιστά ακόμα και τα 20 λεπτά ψήσιμο (κάτι που πραγματικά φοβόμουν αρχικά) αποτέλεσμα? Super τραγανά και μοσχοβολιστά μπισκοτάκια χωρίς πολύ κόπο. Μπράβο!!! Πολύ καλά. Θα φύγουμε την Παρασκευή για κάμπινγκ και ήθελα να τα πάρω μαζί μου για τον καφέ μας αλλά δεν τα βλέπω να υπάρχουν μέχρι τότε….
    #
    Σχόλιο από christinaD, 13-9-10  
    πολύ νόστιμα,τα έφτιαξα χθες και μύρισε το σπίτι κανέλα λατρεμένη!! ίδια με τα goudy είναι!!
    με καφέ ή ζεστό γάλα είναι τέλεια!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

    165 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από MariaV, 3-12-09  
    Φοβερα και πανευκολα!!!Εγω δεν εβαλα ζαχαρη απο πανω.Τα εφτιαξα προχτες που στολιζαμε το δεντρο και μοσχομυρισε το σπιτι...Χριστουγεννα.Χρονια πολλα!!!!
    #
    Σχόλιο από xara21, 18-12-09  
    Λατρεύω τα μπισκότα κανέλας, θα τα κάνω σύντομα για να δοκιμάσω την συνταγή σου!
    #
    Σχόλιο από babystar, 4-1-10  
    Η κανέλα είναι η αδυναμία μου και χτες που έκανα αυτά τα κουλουράκια, μύρισε όλο το σπίτι!Πήγαιναν τέλεια με τον καφέ που ήπιε σήμερα το πρωί η γυναικοπαρέα και ξετρελλάθηκαν όλες!
    #
    Σχόλιο από miss piggy, 17-1-10  
    πολύ νόστιμα τα μπισκοτάκια, τα κάνω πολύ συχνά και αρέσουν πολύ και στην μικρή μου
    #
    Σχόλιο από dragonfly, 19-1-10  
    Εγιναν παρα πολυ νοστιμα,εγω προσθεσα και λιγο σουσαμι μαζι με τη ζαχαρη απο πανω κ του εδωσε ξεχωριστη γευση,χαιρετισμους απο ιταλια...!!!
    #
    Σχόλιο από Molly, 19-3-10  
    Καταπληκτικά!!!Πεντανόστιμα!!!
    #
    Σχόλιο από kessy, 22-3-10  
    πανεύκολα και πεντανόστιμα!Ο γιος μου έφαγε 3 πριν ψηθούν!!5 πιρουνάκια από όλους μας!!Α, εγώ έβαλα παραπάνω κανέλλα γιατί μας αρέσει.
    #
    Σχόλιο από kitro, 27-4-10  
    πολυ νοστιμα τα μπισκοτακια.με τον καφε οτι πρεπει και οχι μονο.οταν ανοιγα το φυλλο το ειχα απλωσει σε λαδοκολα απο κατω και απο πανω και ετσι δεν ειχα καθολου προβλημα με τη ζυμη.απλως τα πρωτα μου καϊκανε λιγο.
    #
    Σχόλιο από Πανδώρα, 12-6-10  
    Μοσχοβόλισε το σπίτι!!!
    #
    Σχόλιο από bebinna, 16-6-10  
    Δεν χρησιμοποίησα μίξερ τα χτύπησα με το σύρμα στο χέρι και ακολούθησα όλες τις άλλες οδηγίες πιστά ακόμα και τα 20 λεπτά ψήσιμο (κάτι που πραγματικά φοβόμουν αρχικά) αποτέλεσμα? Super τραγανά και μοσχοβολιστά μπισκοτάκια χωρίς πολύ κόπο. Μπράβο!!! Πολύ καλά. Θα φύγουμε την Παρασκευή για κάμπινγκ και ήθελα να τα πάρω μαζί μου για τον καφέ μας αλλά δεν τα βλέπω να υπάρχουν μέχρι τότε….
    #
    Σχόλιο από christinaD, 13-9-10  
    πολύ νόστιμα,τα έφτιαξα χθες και μύρισε το σπίτι κανέλα λατρεμένη!! ίδια με τα goudy είναι!!
    με καφέ ή ζεστό γάλα είναι τέλεια!!
    #
    Σχόλιο από Maro, 15-9-10  
    Μα τι γευση ειναι αυτη, τι μυρωδια...!!! Μακαρι να ειχε περισσοτερα πιρουνακια να εβαζα. Συγχαρητηρια για την συνταγη!!!
    #
    Σχόλιο από baking_fan, 5-10-10  
    Πολύ πολύ νόστιμα. Εμένα δεν μου έμοιαζαν με τα Goody - ήταν πιο νόστιμα γιατί ήταν σπιτικά. Φοβερά με τον καφέ
    #
    Σχόλιο από souster, 16-10-10  
    τέλεια και εύκολα, πήρα πολλά ευσημα για τα κουλουράκια.
    #
    Σχόλιο από nina18578, 18-10-10  
    Φανταστικά!Σε κάποια έβαλα κ σταφίδες κ βγήκαν συμπαθητικά.Σε άλλα εβαλα σταγόνες κουβερτούρας αλλά δε μ ενθουσίασαν καθόλου θα έλεγα.Γενικά η συνταγή όπως δίνεται είναι άψογη κ δε θα ξαναβάλω τίποτα που να χαλάει την γεύση κ τη μυρωδιά της κανέλας.Σ ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από LUCIAZISS, 22-10-10  
    Εφτιαξα τα κουλουρακια και γινανε θαυμα !
    Μυρισε ολο το σπιτι !!!! Οι φιλες μου τα λατρεψαν.
    #
    Σχόλιο από tt2, 8-11-10  
    ωραία τα μπισκοτάκια. θα ήθελα πιο έντονη τη γεύση της κανέλλας, την επόμενη φορά θα βάλω παραπάνω. τα έψησα 13-15 λεπτά, ο φούρνος μου είναι δυνατός και τα έκανα σχετικά λεπτά και μικρά. μου βγήκαν περίπου 120 μπισκοτάκια.
    #
    Σχόλιο από marileta, 18-11-10  
    Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α!!!Εφτιαξα για πρώτη φορά μπισκότα και βγήκαν καταπληκτικά!Μοσχομύρισε όλο το σπίτι κανέλα!Να σημειώσω εδώ ότι χρειάστηκα γύρω στις 3 1/2, κούπες αλεύρι,και θα έβαζα κι άλλο αν δεν διάβαζα τα σχόλια.
    Η ζύμη ψιλοκόλαγε όταν την έβαλα στο ψυγείο, αλλά όταν την έβγαλα ήταν ΟΚ.Υπέροχη συνταγή ειδικά για όσους αγαπούν την κανέλα όπως εγώ.Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από milva, 21-11-10  
    Φανταστικά! Το πρώτο ταψί εξαφανίστηκε πριν προλάβουμε να τα δούμε!Ευτυχώς βγήκε και δεύτερο ταψί για να δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι.
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 7-12-10  
    πολύ νόστιμα μπράβο
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

    33 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Nataly, 1-12-09  
    Eπανέρχομαι με την γνωστή ερώτηση. όποιος δεν έχει μίξερ απλά χτυπάει το μείγμα περισσότερο?ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από athinangel, 3-12-09  
    Nataly, δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς μίξερ αλλά φαντάζομαι μια χαρά θα γίνει εφόσον χτυπηθούν καλά τα πρώτα υλικά (βούτυρο-ζάχαρη-αβγά). Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει ένα μίξερ φέτος!

    MariaV, εμένα μοσχομύριζε το σπίτι μου δύο μέρες! :)
    #
    Σχόλιο από Giota Papadaki, 18-12-09  
    Πρεπει να ειναι υπεροχα!Οταν λες κουπα ειναι του τσαγιου η του καφε?
    #
    Σχόλιο από athinangel, 5-1-10  
    Giota Papadaki, όταν λέω κούπα δεν εννοώ το φλιτζάνι. Εγώ χρησιμοποίησα την κούπα του nescafe.
    babystar,νομίζω είναι εξαιρετικά για συνοδεία καφέ ;)
    #
    Σχόλιο από EmmaL, 18-2-10  
    Λατρεύω οτιδήποτε με κανέλλα!!!! Δοκίμασα την συνταγή προχθές, αλλά η ζύμη μου κολλούσε πάρα πολύ. Αναγκάστηκα να προσθέσω αρκετό αλεύρι παραπάνω (περίπου ½ με 1 κούπα έξτρα!) για να την φτάσω σε σημείο που να μπορώ να την ανοίξω χωρίς πρόβλημα, με αποτέλεσμα να βγουν τα κουλουράκια πανέμορφα μεν αλλά πολύ σκληρά δε. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να έκανα λάθος? Χρησιμοποιώ στις μετρήσεις των υλικών δοσομετρητές μεταλλικούς της αγοράς και όχι κάποια κούπα καφέ.
    #
    Σχόλιο από tasoulitsakp, 22-2-10  
    Σου βγήκαν πολύ σφιχτά γιατί πρόσθεσες παραπάνω αλεύρι. Για να βγουν τραγανά, θα πρέπει η ζύμη να κολλάει στα χεριά.
    #
    Σχόλιο από EmmaL, 24-2-10  
    Ευχαριστώ για την επισύμανση. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην βγούν τόσο σκληρά. Απλά εβαλα παραπάνω αλεύρι γιατι λέει στη συνταγή οτι η ζύμη δεν πρέπει να κολλάει... και η δικιά μου κολλούσε αρκετά.
    #
    Σχόλιο από laxanaki, 3-5-10  
    #
    Σχόλιο από voula_val, 25-5-10  
    Ενθουσιάστηκα διαβάζοντας τη συνταγή και ξεκίνησα να την κάνω. Δυστυχώς δν τα κατάφερα. Αρχικά η ζύμη δν μου κολλούσε στα χέρια, όταν όμως την έβγαλα απο το ψυγείο δν με ικανοποίησε γιατί κολλούσε στα χέρια ενώ πρόσθεσα αλεύρι. Περιμένω τη συμβουλή σας καθώς μ' αρέσει η συνταγή και θέλω να την πετύχω!
    #
    Σχόλιο από qmaria, 2-11-10  
    Η ζυμη ήταν πολυ νόστιμη αλλα κολλαγε. Εριξα παραπάνω αλευρι και χάλασε η γευση Τι αλευρι χρειαζεται για να πετύχει η συνταγή;
    #
    Σχόλιο από athinangel, 3-11-10  
    Το αλεύρι που χρησιμοποίησα qmaria,ήταν κοινό. Τίποτα το ιδιαίτερο. Από αυτά που βρίσκουμε όλοι στα super markets.
    #
    Σχόλιο από effie_p, 3-11-10  
    Έχει δοκιμάσει κανείς να αντικαταστήσει το βούτυρο με ελαιόλαδο??
    #
    Σχόλιο από aggeliki1202, 15-11-10  
    μμ!νομιζω θα ειναι πεντανοστιμη συνταγη!ομως εχω μια ερωτηση!ο φουρνος ειναι αρκετα μικροσ και σιγουρα δεν παιρνει τοσα πολλα μπισκοτακια!μπορω να εχω την μιση ζυμη στο ψυγειο ωσπου να βγουν τα υπολοιπα? ήή..να τα βαλω ολα μαζι μεσα, στον αερα??..κατατοπιστε με παρακαλω!..με εχει πιασει κριση ζαχαροπλαστικης τελευταια!! :D
    #
    Σχόλιο από marileta, 18-11-10  
    aggeliki1202 εγώ έφτιαξα ένα ταψί, το έβαλα στον φούρνο και μέχρι να φτιάξω το δεύτερο( γιατί με παίδεψε λίγο ο πλάστης μου) είχα τη ζύμη εκτός ψυγείου.Δεν έπαθε τίποτα.
    #
    Σχόλιο από spourgiti, 25-11-10  
    Εκανα εχθες την συνταγη πολυ ωραια ηδη τα φαγαμε... Να ρωτησω κατι τα μπισκοτα βγαινουν τοσο τραγανα ή εγω τα εψησα παραπανω? τα αφησα 25 λεπτα γιατι στα 20 δεν ειχαν παρει καθολου χρωμα
    #
    Σχόλιο από dmag, 25-11-10  
    Η ζυμη αραγε ειναι καταλληλη για μπισκοτομηχανη? Μηπως εχει δοκιμασει καποια-ος φιλη-ος?
    #
    Σχόλιο από despoina9, 8-2-11  
    Να ρωτησω κατι??ειναι απαραιτιτο να το κανουμε με τον πλαστη η γινεται και αμα το πλασεις με το χερι σαν τα κουλουρια??
    #
    Σχόλιο από maria1175, 3-3-11  
    Δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλά εμένα μου κολλούσε στα χέρια. έβαλα σχεδόν μιάμιση κούπα αλεύρι ακόμα για να ξεκολλήσουν. μήπως θέλει κάποιο αλεύρι συγκεκριμένο???
    σαν αποτέλεσμα δυστυχώς μέτριο. :(
    #
    Σχόλιο από *Maraki*, 30-9-11  
    Εγώ έκανα το λάθος και δεν έβαλα τη ζύμη στο ψυγείο. Τα χτύπησα όλα με το μίξερ και στο τέλος δούλεψα τη ζύμη λίγο με τα χέρια και δεν κολλούσε καθόλου, αλλά δεν άνοιγε εύκολα η ζύμη ψιλοδιαλυόταν. Από τα πολλά κάναμε κάποια σχέδια με κουπάτ μαζί με την κορούλα μου τα βάλαμε στο φούρνο για είκοσι λεπτά αλλά έγιναν αρκετά τραγανά. Πάντως τα παιδιά ξετρελάθηκαν και μόνο από την μυρωδιά. Την επόμενη φορά θα την κάνω κανονικά και θα επιστρέψω για πιρουνάκια!!
    #
    Σχόλιο από katerinouli, 25-10-11  
    Επιχείρησα να τα φτιάξω.Η ζύμη κολλούσε πάρα πολύ,αλλά απ'ότι διάβασα παραπάνω έτσι έπρεπε.Αλεύρωσα πολύ την επιφάνεια.Στο ψήσιμο όμως στα 7-8 λεπτά μου άρπαζαν από κάτω.Είχα βάλει 2 λαδόκολλες στο ταψί.Τι έπρεπε να κάνω και δεν το έκανα;
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    1 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από katerinakotobou, 12-1-13  
    ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΨΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Μπισκότα και Ζύμη για μπισκότα στην κατάψυξη
    Φτιάξατε μήπως πάρα πολλά μπισκότα; Θέλετε να έχετ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 154 αγαπημένων συνταγών, του/της sstavroula
    κέικ-ζύμες-μπισκοτοκουλουράκια-βασιλόπιτες-τσουρέκια
    Ένα βιβλίο 127 αγαπημένων συνταγών, του/της zafirenia
    Γλυκάκια
    Ένα βιβλίο 54 αγαπημένων συνταγών, του/της gourme26
    κεικ, κουλουρια, μπισκοτα, λουκουμαδες κτλ
    Ένα βιβλίο 20 αγαπημένων συνταγών, του/της κουρκουμπινι
    ΜΠΙΣΚΟΤΑ/ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ
    Ένα βιβλίο 23 αγαπημένων συνταγών, του/της kikinas