Μπισκότα κανελλοζάχαρης
Μπισκότα με απίστευτη γεύση που θα σας θυμίσουν το λουκουμά παραλίας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην παραχτυπήσετε αφού μπει το αλεύρι και μην παραψήσετε.Μοσχοβολάει όλο το σπίτι!Η συνταγή είναι από το Joy of Baking και η κανονική της ονομασία είναι snickerdoodle cookies!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω τα στερεά υλικά (αλεύρι, μπέικιν, αλάτι).
-
2
Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη.
-
3
Προσθέτω τα αβγά και τη βανίλια.
-
4
Τέλος ρίχνω τα στερεά υλικά και χτυπάω ίσα ίσα να ενωθούν.
-
5
Σκεπάζω και βάζω το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει για μια ώρα περίπου.
-
6
Πλάθω μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και κυλάω στην κανελλοζάχαρη να καλυφτούν.
-
7
Βάζω σε αβουτύρωτο ταψί χωρίς να τα πλατύνω και σε απόσταση 2 εκατ.περίπου.
-
8
Ψήνω στους 190 βαθμούς για 8 λεπτά ακριβώς.
-
9
Βγάζω αμέσως από το ταψί και αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν. Καλή επιτυχία!
Σχόλια (30)