κύρια φωτογραφία συνταγής Μπισκότα με ινδοκάρυδο
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ @cook_8449870

Πρωτότυπα μπισκοτάκια με την εξωτική και δροσιστική γεύση καρύδας! Θα τα λατρέψετε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν τα παραψήσετε θα γίνουν αρκετά τραγανά

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
20 μπισκότα
  1. 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 2 κουταλάκια baking powder
  3. 75 γρ. ζάχαρη
  4. 375 γρ. τριμμένη καρύδα
  5. 4 κουταλιές μαργαρίνη (όχι λιωμένη)
  6. 2 κουταλιές γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το baking powder

  2. 2

    Ανοίγετε ένα λάκκο και προσθέτετε τη μισή καρύδα με τη ζάχαρη

  3. 3

    Ύστερα τα υπόλοιπα υλικά

  4. 4

    Ανακατέυετε το μίγμα με το χέρι, με γρήγορες κινήσεις

  5. 5

    Βουτυρώστε τα χέρια και πλάστε μπαλίτσες (γίνονται 20)

  6. 6

    Περάστε τις από την καρύδα που κρατήσατε

  7. 7

    Αραδιάστε τις καρύδες σε βουτυρωμένο ταψάκι σε αρκετή απόσταση γιατί απλώνουν Ψήστε 15 με 20 λεπτά (ή μέχρι να χρυσαφίσουν) σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
αυτό είναι ο γλυκάκι ... που έχουν κάποια παλαιού τυπου ζαχαροπλαστία ή ψιλικατζίδικά , που είναι μέσα σε διάφανο σακουλάκι με το κερασάκι επάνω ;;;;;;
(ψαχνω την συνατγή για αυτά τα γλυκάκια πάρα πολύ καιρό ... :( )

Από

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ
στις