Μπισκότα με ινδοκάρυδο
Πρωτότυπα μπισκοτάκια με την εξωτική και δροσιστική γεύση καρύδας! Θα τα λατρέψετε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν τα παραψήσετε θα γίνουν αρκετά τραγανά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το baking powder
-
2
Ανοίγετε ένα λάκκο και προσθέτετε τη μισή καρύδα με τη ζάχαρη
-
3
Ύστερα τα υπόλοιπα υλικά
-
4
Ανακατέυετε το μίγμα με το χέρι, με γρήγορες κινήσεις
-
5
Βουτυρώστε τα χέρια και πλάστε μπαλίτσες (γίνονται 20)
-
6
Περάστε τις από την καρύδα που κρατήσατε
-
7
Αραδιάστε τις καρύδες σε βουτυρωμένο ταψάκι σε αρκετή απόσταση γιατί απλώνουν Ψήστε 15 με 20 λεπτά (ή μέχρι να χρυσαφίσουν) σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)
(ψαχνω την συνατγή για αυτά τα γλυκάκια πάρα πολύ καιρό ... :( )