Μπισκότα με κρασί και ελαιόλαδο νηστίσιμα

Stefanie
Stefanie @cook_8457194
--,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρόνος προετοιμασίας30 λεπτά

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 150 γρ. ελαιόλαδο
  2. 25 γρ. φρέσκο χυμό από πορτοκάλι
  3. 125 γρ. λευκό ξηρό κρασί
  4. 1 γεμάτο κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  5. 1 πρέζα αλάτι
  6. 400 γρ. αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπωλ ή στο μίξερ ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό και το κρασί.

  2. 2

    Ρίχνουμε την άχνη και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

  3. 3

    Φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών.

  4. 4

    Με ένα στρογγυλό κουπ-πατ διαμέτρου 5 εκ. κόβουμε δίσκους.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 20-25 λεπτά, έως ότου ροδίσουν.

Αντιδράσεις

Από

Stefanie
Stefanie @cook_8457194
στις
--,Ελλάδα