Μπισκότα Scotch Shortbreads
Τα γνωστά μπισκότα βουτύρου.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κάνουμε κρέμα το βούτυρο και σταδιακά προσθέτουμε τη ζάχαρη.
-
2
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά.
-
3
Ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος περίπου μισού πόντου και κόβουμε σε στρογγυλά ή τετράγωνα.
-
4
Τρυπάμε με πιρούνι και ψήνουμε μέχρι να καφετίσουν ελαφρά (20-25')
Σχόλια (9)