Μπισκότα σοκολάτας
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από την εκπομπή Φώτης-Μαρία.
Υλικά
-
100 γρ. μαύρη ζάχαρη
-
100 γρ. μέλι
-
150 γρ. λάδι
-
2 αυγά
-
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1 κ.γλ. κακάο
-
1 πρέζα αλάτι
-
ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού
-
400 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
-
150 γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
-
200 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε με σύρμα το λάδι, τη ζάχαρη, το μέλι και το ξύσμα.
-
2
Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
-
3
Ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα σιγά-σιγά και ανακατεύουμε πάλι.
-
4
Ενώνουμε το αλεύρι με το κακάο και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
-
5
Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
-
6
Πλάθουμε μπαλάκια ή παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολα.
-
7
Ψήνουμε στους 160-170 με αέρα για 8-10 λεπτά.
Σχόλια (14)