Μπισκότα Σοκολατογεμιστά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ το φιλαδέλφεια, το βούτυρο και τη ζάχαρη να ασπρίσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε και το αβγό.
-
2
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το φουντούκι το αλάτι και το μπέικιν και τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο μίγμα με το βούτυρο.
-
3
Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολάει.
-
4
Χωρίζουμε σε τέσσερα μέρη και έχοντας ρίξει στον πάγκο της κουζίνας λίγη ζάχαρη πλάθουμε σε μπαστούνια.
-
5
Τα αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.
-
6
Στη συνέχεια κόβουμε σε ροδέλες και ψήνουμε στους 180 για είκοσι λεπτά περίπου.
-
7
Τέλος ενώνουμε ανά δύο αλείφοντας με τη νουτέλα.
Σχόλια