Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα μπαχαρικα τα βαζουμε αναλογα το ποσο βαρια θελουμε να γινουν στην γευση.... εγω βρησκω ετοιμο μπαχαρι για αυτα τα μπισκοτα κι ετσι δεν μπορω να πω την ακριβη δοσολογια...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 375 g αλευρι
  2. 200 g βουτυρο
  3. 2 αυγα
  4. 150 g ζαχαρη
  5. 100 g αμυγδαλα, τριμμενα
  6. 1 φακελακι βανιλλινη
  7. λιγο αλατι
  8. λιγη κανελλα
  9. λιγο μοσχοκαρυδο
  10. λιγο γαρυφαλλο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι ωστε να γινουν μια σφιχτη μαζα

  2. 2

    Τα βαζουμε σε μεμβρανη και τα τοποθετουμε στο ψηγειο για 1 ωρα.

  3. 3

    Αλευρωνουμε μια επιφανεια και ανοιγουμε φυλλο περιπου 2 με 3 εκατοστα παχυ

  4. 4

    Κοβουμε με ειδικες φορμες μπισκοτων

  5. 5

    Τα ψηνουμε στους 200°C για 10-12 λεπτα σε λαδοκολλα....

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (10)

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Μια ερωτησει.Η φωτογραφια ειναι απο τα δικα σου τα μπισκοτα?Γιατι μου μοιαζουν με κατι γερμανικα μπισκοτα που εχω στο ντουλαπι.

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα