sophianurse
sophianurse @cook_8484080
,ellada

Μυρωδάτα μπισκότα με κακάο και μπαχαρικά, αφράτα και με πλούσια γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί κανείς να προσθέσει σταφίδες ή κομματάκια σοκολάτας ή καρύδι. Πιστεύω ταιριάζει με όλα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 Minutes
12-15 μπισκότα
  1. 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  2. 1 κ.σ. καλό ξύδι ή κονιάκ
  3. 2 κ.σ. μέλι
  4. 3 κ.σ. ζάχαρη
  5. ξύσμα από ένα λεμόνι
  6. 1 βανίλια
  7. 1/5 κ.γ. αλάτι
  8. 1/2 κ.γ. σόδα
  9. 1/2 κ.γ. κανέλα
  10. 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
  11. 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
  12. 1/2 κούπα κακάο
  13. 1 κούπα αλεύρι γεμάτη
  14. 1/2 κούπα βρώμη (αν δεν έχετε, βάλτε πάλι αλεύρι)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τα υλικά προσθέτοντάς τα ένα ένα με τη σειρά.

  2. 2

    Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.

  3. 3

    Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί μας.

  4. 4

    Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και το πλάθουμε σε μπαλίτσες (μέγεθος κεφτεδάκι) πατημένες ελαφρά και τις τοποθετούμε στο ταψί μας. Η ζύμη κολλά ελαφρά στα χέρια.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (στον αέρα) στους 180 βαθμούς μόνο για 10 λεπτά.

Αντιδράσεις

Από

sophianurse
sophianurse @cook_8484080
στις
,ellada