Μπισκότα χωρίς αυγό
Εύκολα και πεντανόστημα μπισκότα με υλικά που πιθανόν ήδη τα έχετε σπίτι σας! Ιδανικά για πρωτάριδες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το βούτυρο να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Καλύτερα το αλέυρι να το ανακατέψετε με το χέρι ή αν έχετε κουζινομηχανή με τον γάνζτο. Εγώ τα έκανα με το πρεσάκι για μπισκότα και έγιναν μια χάρα. Ευχαριστώ την αδερφούλα μου Εμμανουέλα που μοιράστηκε μαζί μου αυτή την συντάγη.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
2
Προσθέτουμε το νερό.
-
3
Μετά το αλέυρι και το μπέικιν κοσκινισμένα.
-
4
Ανοίγουμε την ζύμη περίπου 1 εκατοστό και κόβουμε με το κουπατ.
-
5
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω σε λαδόκολλα στους 180 βάθμούς για 25 λέπτα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (20)